ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 TBMM’de yoğun mesai başlıyor: İşte gündem maddeleri…
00:34 Katil İsrail Beyrut’u şimdiye kadarki en ağır bombardımanla vurdu
00:32 İzmir Körfezi’ne ‘nefes’ olacak eylem planı bugün açıklanacak
00:30 Türkiye’den Bosna Hersek’e yardım eli
00:29 7 Ekim’in yıldönümü öncesinde dünyanın dört bir yanında Filistin yanlısı gösteriler düzenlendi
00:28 Bağımsız milletvekili Nadir Bedir, “Savaş bittikten sonra Hizbullah ile oturup konuşmalıyız”
00:25 Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
00:20 Bakan Fidan Lübnan Başkakanı Mikati ile görüştü
00:10 Bakan Göktaş: Şiddetin kök nedenlerini ortadan kaldırmak için çalışmaları sürdüreceğiz
00:03 Astana Zirvesi; Şanghay İş Birliği Örgütü Büyüyor mu?
00:02 Irak’ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi
15:29 İsrail Türkiye Sınırına Yanaşır mı?   
10:43 CHP’li Kanko: Vatandaşa, diğer ülkelerin kabul etmediği ve gümrüklerden geri dönen gıdalar yediriliyor!
10:19 Küresel gıda fiyatlarında 18 ayın en hızlı artışı!
09:24 Enflasyon ATM’leri Nasıl Vuruyor? Kaynak: https://turk-internet.com/enflasyon-atmleri-nasil-vuruyor/
07:49  İzmirlinin öncelikli ihtiyaçlar listesi
07:31 Azerbaycan’ın JF-17 talebi: Türkiye kilit rol oynayabilir
07:15 Trump’ın Kongre Baskını Davasında Kritik Gelişme
07:01 Avusturya’da Özgürlük Partisi’nin Başarısı: Avrupa’da Aşırı Sağ Zaferlerine Bir Yenisi Daha Eklendi
06:37 Bakan Göktaş, “Kadına Yönelik Şiddet Araştırması’nın saha çalışmaları başlıyor”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Zeliha Ninemizi Evinde Ziyaret Ettik, Mehmetçiklerimizin Teşekkürlerini İlettik

Zeliha Ninemizi Evinde Ziyaret Ettik, Mehmetçiklerimizin Teşekkürlerini İlettik
5 Şubat 2021
408
A+
A-

UHA HABER / Yalova’nın Çiftlikköy ilçesinde yaşayan 117 yaşındaki Zeliha Ninemiz, kendi elleriyle ördüğü 115 çift çorabı soğuk bölgelerde görev yapan Mehmetçiklerimize bağışlamıştı.

Zeliha ninemizin birbirinden güzel çorapları ve yürekleri ısıtan mektubu Şırnak’taki Kureşin Tepe Üs Bölgemizdeki Mehmetçiklerimize dağıtılmıştı. Çorapları alan, mektubu okuyan ve daha sonra operasyona çıkan Mehmetçiklerimiz, Zeliha ninemizin bu fedakârlığına karşılık ona bir mektup yazarak çeşitli hediyeler gönderdi.

Yalova’daki evinde ziyaret ettiğimiz ve Mehmetçiklerimizin hediyeleri ile selamlarını ilettiğimiz Zeliha nine, Kahraman Türk askerinin gönderdiği hediyelerden ve yazdığı mektuptan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette yer alan kadın subaylarımızın ellerini sımsıkı tutan Zeliha ninemiz, heyette yer alan tabip personelimiz tarafından da sağlık kontrolünden geçirildi. Zeliha ninemize Mehmetçiklerimizin yazdığı şu mektup okundu:

“HEM AYAKLARIMIZI HEM YÜREKLERİMİZİ ISITTINIZ”

“Kıymetli Zeliha ninemiz, bizim için dualarınızla örerek göndermiş olduğunuz, hepsi birbirinden güzel sevgi dolu hediyelerinizi aldık. Hediyeniz ve duygu dolu mektubunuz için teşekkür ederiz. Hem ayaklarımızı hem de yüreklerimizi ısıttınız. Yüreğiniz kadar tertemiz ellerinizle, bizleri düşünerek ilmek ilmek ördüğünüz, birbirinden güzel renk ve motifleri olan çoraplar bizim için paha biçilemez değerdedir. Elleriniz dert görmesin.

Zeliha Nine’ye Mehmetçik sözü: Her adımda sizi hatırlayacağız

Sizin gibi, Peygamber ocağında bulunan asker evlatlarını düşünen ve dualarını eksik etmeyen büyüklerimizin olması bizim için büyük bir onur kaynağıdır. Sizin bize göstermiş olduğunuz değeri ve sevgiyi tüm kalbimizle burada hissediyoruz. Hediyeniz ve bizim için ettiğiniz dualar gücümüze güç katmıştır. Torunlarınıza bıraktığınız kutsal emanetlere canımız pahasına sahip çıkacağımıza emin olunuz.

Mehmetçikler olarak gücümüzü sizin dualarınızdan, güzel duygu ve düşüncelerinizden alıyoruz. Allah sizin gibi büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Sizler var oldukça bizler, her daim bu vatanın yılmaz bekçileri olmaya devam edeceğiz. Örmüş olduğunuz çoraplarla attığımız her adımda minnet ve dualarımızla sizi hatırlayacağız. Türk Silahlı Kuvvetleri adına, sağlıklı ve uzun ömürler diler, şükranlarımızı sunarız. İyi ki varsınız, teşekkür eder ellerinizden öperiz.”

Zeliha Ninemizi Evinde Ziyaret Ettik, Mehmetçiklerimizin Teşekkürlerini İlettik ile ilgili görsel sonucu

ÖLENE KADAR SİZİ UNUTMAYACAĞIM

Mektupta yazılanları dinlerken duygulanan, sık sık dua eden Zeliha ninemiz, “Allah sizden razı olsun. Gelmenize çok sevindim. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Allah sizlere uzun ömür versin. Sizi hiç unutmuyorum, hep dua ediyorum. Benden de çok selam söyleyin onlara. Ben çok memnun oldum. Ölene kadar sizi unutmayacağım.” dedi.

Zeliha ninemizin oğlu Sayın Cafer Barlas da annesinin Mehmetçiklere yün çorap ördüğünün duyulmasının ardından devletin, Millî Savunma Bakanlığının sıcak yaklaşımından büyük mutluluk duyduklarını vurguladı. Cafer Barlas ziyaret sırasında duygularını şu sözlerle paylaştı:

“Annemin mütevazı çorapları karşısında devletimizin ve Millî Savunma Bakanlığının gösterdiği bu hassasiyet bizi son derece mahcup etti, utandırdı. Ben durumu anneme anlatınca uykusu kaçtı heyecandan. Bugün de sabahtan itibaren tatlı bir telaş içinde. Annem askerlerimizin dualarıyla inşallah cennete gider. Mehmetçiklerimizin ve paylaşım yapan vatansever insanlarımızın duası, anneme cennet yolunu açacak diye düşünüyorum. Biz de seviniyor ve onunla gurur duyuyoruz. Devletimize karşı büyük minnet ve şükran duyuyoruz.”

Zeliha Nine’ye Mehmetçik sözü: Her adımda sizi hatırlayacağız

MEHMETÇİKLERİMİZ EL DOKUMASI SECCADE HEDİYE ETTİ

Zeliha ninemiz ayrıca kendisini ziyaret eden subay ve astsubaylarımıza da birer çorap hediye etti. Mehmetçiklerimizin Zeliha ninemize gönderdiği hediyeler arasında ise yöresel ürünlerin yanı sıra el dokuması bir seccade yer aldı. Mehmetçiklerimiz Zeliha ninemizden kıldığı namazlarda Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Mehmetçiğimize ve asil milletimize dua etmesini istedi.

[UHA Haber Ajansı, 05 Şubat  2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.