ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:09 CHP’li Bülbül, kayıp çocuk sayısını açıklayamayan TÜİK’i eleştirdi
01:01 Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara aktarılıyor
00:54 Ömer Çelik’ten katil İsrail’in bakanına tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir
00:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Azerbaycan’a kutlama mesajı
00:39 İstanbul’daki bebek ölümleriyle ilgili 22 kişi tutuklandı
00:33 Dışişleri’nden soykırımcı katil İsrail’in eli kanlı bakanına fotoğraflı tepki
00:32 İran Dışişleri Bakanı Türkiye’de: Ankara, Tahran’a karşı elini güçlendiriyor mu?
00:21 Hakan Fidan Hamas üyelerini kabul etti
00:13 Cevdet Yılmaz: Barış katliamla değil Filistin halkının haklı talepleri karşılanarak sağlanabilir
00:08 Beyaz Saray: “Yahya Sinvar’ın öldürülmesi Gazze’de olası ateşkes için bir dönüm noktası olabilir”
00:08 İstanbul’da Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği toplantısı: Erdoğan İsrail’e silah ambargosu için BM’ye çağrı yaptı
00:02 Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Kulüpler Birliği (KOBSKA) ve  Su Politikaları Derneği  “Ticari İşletmelerin Yeşil Ekonomiye Geçişinin Desteklenmesi” projesinde işbirliği yapacak
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOUVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
10:02 NATO Savunma Bakanları Toplantısı’ndan notlar!
09:25 Zeytinyağı piyasası ve küresel ısınma
09:14 Ortadoğu için kader seçimi: Trump mı Harris mi?
08:53 Alman hükümetinin tartışmalı güvenlik paketinde neler var?
07:34 Kitap: Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerden geçiyor!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türkiye ve Dünyada, Gündeme dair her şey (UHA / İnternational News Agency) nedir?

Türkiye ve Dünyada, Gündeme dair her şey (UHA / İnternational News Agency) nedir?
15 Haziran 2024
62
A+
A-

* UHA / İnternational News Agency, medyanın günümüzdeki algısal eksiklerinden doğmuş dijital medya tabanlı bir yayın ajansıdır.

* Sosyal medya ve kendi üretimi olan dijital araçları kullanarak, son kullanıcıya doğru ve tarafsız haberi en özgün şekilde ulaştırmayı hedefler.

UHA / İnternational News Agency, vazgeçemeyeceği temel değerlere sahip bir yayın kuruluşudur. UHA / İnternational News Agency bünyesinde görev yapan her içerik üretici bu değerleri kabul etmiştir.

Gerçeğin ve Doğrunun Peşinde Koşmak

UHA / İnternational News Agency, kitlesine doğru ve gerçek olanı sunmanın peşindedir. Bunu gerçekleştirmek için gayret etmekten daha fazlasına sahiptir. Gerçeği ve doğruyu ulaştırmak temel ve değişmez ilkesidir. Temeli, gerçekliği olmayan fikir ve düşüncelerle okuyucuyu, izleyiciyi aldatmaz. Sağlam delillere sahip içeriği sunar.

Yayınlarını, bildiklerinin ve bilmediklerinin farkında olarak üretir. Dedikodu mahiyetindeki, net delillerle desteklenmeyen söylentileri haberleştirmez.

Tarafsızlık

UHA / İnternational News Agency, şeffaf bir yayın politikasına sahiptir ve farklı fikirleri, farklı görüşleri sansürlemez. İçeriklerini işlerken, farklı bakış açılarını ele alır. Somut donelerle ilerler, hakkaniyetli davranır. Belli bir görüşü ön planda tutup, diğerini arka plana atacak bir yayın politikası izlemez.

Bağımsızlık

UHA / İnternational News Agency, şeffaf bir yayın politikasına sahiptir ve farklı fikirleri, farklı görüşleri sansürlemez. İçeriklerini işlerken, farklı bakış açılarını ele alır. Somut donelerle ilerler, hakkaniyetli davranır. Belli bir görüşü ön planda tutup, diğerini arka plana atacak bir yayın politikası izlemez.

Kamu Yararı

UHA / İnternational News Agency, içeriklerini üretirken, ürettiği içerikten kamunun nasıl bir fayda sağlayacağını düşünerek hareket eder. Kimi içeriklerinde kamunun haberin, olayın özünü yakalamasını önceliklerken, kimi içeriklerinde uzmanlığını ortaya döker. Çıkardığı analizlerde farklı görüşlere yer verir ve kamunun farklı kaynaklardan beslenmesini öncelikler.

Mahremiyet

UHA / İnternational News Agency, özel yaşamın gizliliğine saygı duyar. Bunu yaparken, coğrafya, dil, din, ırk ayırımı yapmaz. Geçerli bir neden, toplumların birlik, ahlak gibi değerlerini zedeleyen bir suç unsuru olmadığı taktirde ihlal etmez. Kişilerin özel yaşamları çerçevesindeki iletişim kayıtlarını yazılı, sesli ve görsel olarak servis etmez.

Çocuklar ve Gençler

UHA / İnternational News Agency, yayın içeriklerinde çocukların ve gençlerin hassasiyetlerini öncelikler. İfade özgürlüklerini korur ve seslerini etkili şekilde duyurmalarını hedefler. Savaş bölgelerinde veya yoksul ülkelerde hayat mücadelesi veren çocukların, gençlerin sorunlarını ve mağduriyetlerini özel olarak ele alır. Çocuklar için uygun olmayacak türdeki ve servisi zorunlu olan içerikleri, etkilerini en aza indirecek şekilde işler.

Toplumsal Barış

UHA / İnternational News Agency, Türkiye ve dünyada toplumsal barışı öncelikler. İçeriklerinde toplumları rencide edecek yaklaşımlar sunmaz. Birlikte yaşama, kültürel zenginlik, toplumların iletişimi gibi kavramlara sahip çıkar.

Adalet ve Hesap Verebilirlik

UHA / İnternational News Agency, takipçilerine karşı adil davranmakla ve gerektiği noktada hesap vermekle yükümlüdür.

UHA / İnternational News Agency, kalabalık kitlelerden çok, güven inşa etmeye odaklanmıştır. Takipçileriyle arasında kurulan güven köprüsünü sağlam kılan, ayakta tutan kavram adalettir.

UHA / İnternational News Agency, yanlış yaklaşımlarında adalet çerçevesinde hatalarını kabul eder ve atması gereken adımları atar..

Mustafa SALMAN

Haber ve Genel Yayın Yönetmeni

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.