ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:33 Agriconnect Türkiye Sürdürülebilir Gelecek Platformu, COP29 Taraflar Konferansı’na katılacak
09:17 Çay içerken yanında yenilenlere dikkat: Kalsiyum ve demir emilimini sıfırlıyor
07:47 Tarım ve Orman Bakanlığı yeni listeyi açıkladı: Sağlığı riske atan tereyağı ve peynirler tek tek ifşa edildi
07:34 AB, “düzensiz göçle mücadele yasalarını sertleştirme” kararı aldı
06:47 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Cumhurbaşkanlığı onayıyla yürütülen Kartepe Haddane ve Çevre Tahribatı projesinden vazgeçilmesi son derece önemli”
06:09 CHP’li Bülbül, kayıp çocuk sayısını açıklayamayan TÜİK’i eleştirdi
01:01 Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara aktarılıyor
00:54 Ömer Çelik’ten katil İsrail’in bakanına tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir
00:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Azerbaycan’a kutlama mesajı
00:39 İstanbul’daki bebek ölümleriyle ilgili 22 kişi tutuklandı
00:33 Dışişleri’nden soykırımcı katil İsrail’in eli kanlı bakanına fotoğraflı tepki
00:32 İran Dışişleri Bakanı Türkiye’de: Ankara, Tahran’a karşı elini güçlendiriyor mu?
00:21 Hakan Fidan Hamas üyelerini kabul etti
00:13 Cevdet Yılmaz: Barış katliamla değil Filistin halkının haklı talepleri karşılanarak sağlanabilir
00:08 Beyaz Saray: “Yahya Sinvar’ın öldürülmesi Gazze’de olası ateşkes için bir dönüm noktası olabilir”
00:08 İstanbul’da Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği toplantısı: Erdoğan İsrail’e silah ambargosu için BM’ye çağrı yaptı
00:02 Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Kulüpler Birliği (KOBSKA) ve  Su Politikaları Derneği  “Ticari İşletmelerin Yeşil Ekonomiye Geçişinin Desteklenmesi” projesinde işbirliği yapacak
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOUVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

“Obezite Farkındalığı İçin Adımlarımız Fidan Olsun Kampanyası!”

“Obezite Farkındalığı İçin Adımlarımız Fidan Olsun Kampanyası!”
31 Ağustos 2021
860
A+
A-

UHA HABER / Cerrahi operasyon olmadan toplam 10 ton kilo verme başarısını gösteren HK’lılar, obezite tehlikesine dikkat çekmek için 24 saatte toplam 10 milyon adım atarken 10 bin fidan bağışlayacaklar. 

Obezite Farkındalığı İçin Adımlarımız Fidan Olsun Kampanyası!” için toplam 10 ton kilo vermiş ve 10 bin adım atacak HK’lılar verdikleri her kilo için fidan bağışı yapacaklar. Toplamda 100 bin TL’lik fidan bağışlayacaklar. 

Tek başına 100 kg vermiş olan HK’lıların da 100 bin adım atacağı festivalin mottolarından birisi de “Yağlarımız Erirken Fidanlarımız Yeşeriyor!” oldu. 

ADIMLARIMIZ FİDAN OLSUN KAMPANYASI!”nı yönetecek Obezite ile Mücadele Derneği Kurucu Başkanı, Üstün Performans Uzmanı Halil Kargulu, “Türkiye obezite de Avrupa’da birinci sırada. Özellikle çocuk, genç ve kadınlarımızda bu belirgin hale geldi. Bu çalışmamızla obezitenin bir kader olmadığını, bundan kurtulan arkadaşlarımızla birlikte göstermek istiyoruz” dedi. 

Resim önizlemesi

“YAĞLARIMIZ ERİRKEN FİDANLAR YEŞERİYOR!” 

“ADIMLARIMIZ FİDAN OLSUN!” 

Avrupa’da obezite oranıyla birinci sırada yer alan Türkiye, özellikle kadınlar, gençler ve çocuklarda tehlike sinyalleri vermeye başladı. Pandemi sürecinde alınan kilolarla birlikte yeniden gündeme gelen obezite ile mücadeleye dikkat çekmek amacıyla Türkiye’de ilk kez tüm gün süren bir etkinlik HK Doğa Sporları ve Zayıflama Kampı’nda yapılmıştı. Geleneksel hale getirilmek istenen bu yürüyüş festivali bu yıl da hedef büyüterek yine HK Doğa Sporları ve Zayıflama Kampı’nda gerçekleşecek.  

Resim önizlemesi

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, Sakarya Orman Genel Müdürlüğü, OMDER (Obeziteyle Mücadele Derneği) ve HK Doğa Sporları A.Ş. işbirliği ile gerçekleşecek olan etkinlikte tüm HK’lılar olarak 10 bin fidan bağışı toplamak hedefiyle “Yağlarımız Erirken Fidanlarımız Yeşeriyor!” ve “Adımlarımız Fidan Olsun” mottoları benimsendi. 

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan HK Doğa Sporları ve Zayıflama Kampı’nda düzenlenecek “ADIMLARIMIZ FİDAN OLSUN KAMPANYASI!” 3 Eylül Cuma günü başlayacak ve 4 Eylül Cumartesi günü gece yarısına kadar devam edecek. Obezite ile Mücadele Derneği Kurucu Başkanı ve Üstün Performans Uzmanı Halil Kargulu tarafından yönetilecek etkinliğe toplamda 10 ton zayıflama başarısını gösteren kişiler katılacak. Uzmanlar nezaretinde katıldıkları yatılı kamp sayesinde farklı sürelerde kilolarından kurtulan katılımcılar, 24 saat süren etkinlik kapmasında pek çok aktivite gerçekleştirecek. HK Doğa Sporları ve Zayıflama Kamp alanında orman yürüyüşüyle başlayacak etkinlikte rekreatif faaliyetler,  zumba ve sbooging partisi, zorvivor yarışmaları, yoga, meditasyon, tbbi ve medikal antrenmanlar yapılacak. 

Etkinliğin sonunda yaş grupları ve kilolarına göre yürüyüş hedeflerine ulaşan katılımcıların attığı toplam adım sayısı 10 milyon olacak. Etkinlik, gece düzenlenecek kamp kutlaması, ödüllendirme seromonisi ve canlı müzik eşliğinde sona erecek. 

Resim önizlemesi

“OBEZİTE BİR KADER DEĞİL!” 

Etkinliği ve Kampanyayı organize eden Obezite ile Mücadele Derneği Kurucu Başkanı ve Üstün Performans Uzmanı Halil Kargulu; obezite oranıyla Avrupa birincisi olan Türkiye’de tehlike çanlarının çaldığını söyledi. Türkiye’de erişkin her üç kişiden birinin obez olduğunu belirten Kargulu; “Toplumun ruh ve beden sağlığını doğrudan ilgilendiren obezite ile mücadele çok önemli. Maalesef oranlar her yaş grubu arasında hızla artıyor. Özellikle pandemi sürecinde tekrar gündeme gelen kilolardan kurtulmak mümkün. Akılcı ve özgür bir zihinle sağlıklı ve dengeli düşünerek bilinçli ve kalıcı zayıflama çok önemli. Kampımızda hedef odaklı, artan bilinç ve farklı aktivitelerde bunun mümkün olduğunu gösterdik, gösteriyoruz. Fiziksel ve zihinsel çalışmalarla, gelişerek, algı ve alışkanlıkları değiştirerek, verilen kiloların kalıcı olabileceğini gösterdik, gösteriyoruz. Fiziksel aktiviteler kadar ruhsal ve duygusal performansın da ne kadar önemli olduğunu öğretiyoruz. Bu etkinliğimizle ve kampanyamızla bu konuya dikkat çekmek istiyoruz. İlk başlarda 100 adımı atmakta zorlanan katılımcılarımız, farklı sürelerde toplamda 10 ton kilo verdi. Şimdi ise toplam 10 milyon adım atıp farkındalık yaratarak obezite sorununa dikkat çekmek istiyoruz.  

Resim önizlemesi

“VERDİĞİMİZ HER KİLO İÇİN 10 TL’LİK FİDAN” 

“ZAYIFLAMA KAMPINDA 10 TON VERENLER 100 BİN ADIM ATACAK,  10 BİN FİDAN BAĞIŞLAYACAK” 

Pandemi kurallarına göre tertip edilecek olan etkinlikte, doğanın iyileştirici gücünden kazanılan sağlık fidanlara dönüştürülecek ve verilen her kilo için 10 TL’lik fidan bağışlanacak. Bu organizsayon için şu bağış bilgilerine yer verildi. “Şartlı bağış banka hesabı (T.C. Ziraat Bankası), Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, TR97 0001 0023 6447 0366 5450 07 iban numarası ile “HK ADIMLARIMIZ FİDAN OLSUN KAMPANYASI” açıklamaya eklenmelidir” denildi. 

Dünya Trump'a Neden Şaşırdı? - Veysel Kavrayan - Kocaeli Haberci

HABER : Veysel KAVRAYAN & Kocaeli

[UHA Haber Ajansı, 31 Ağustos 2021] 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.