ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:33 Agriconnect Türkiye Sürdürülebilir Gelecek Platformu, COP29 Taraflar Konferansı’na katılacak
09:17 Çay içerken yanında yenilenlere dikkat: Kalsiyum ve demir emilimini sıfırlıyor
07:47 Tarım ve Orman Bakanlığı yeni listeyi açıkladı: Sağlığı riske atan tereyağı ve peynirler tek tek ifşa edildi
07:34 AB, “düzensiz göçle mücadele yasalarını sertleştirme” kararı aldı
06:47 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Cumhurbaşkanlığı onayıyla yürütülen Kartepe Haddane ve Çevre Tahribatı projesinden vazgeçilmesi son derece önemli”
06:09 CHP’li Bülbül, kayıp çocuk sayısını açıklayamayan TÜİK’i eleştirdi
01:01 Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara aktarılıyor
00:54 Ömer Çelik’ten katil İsrail’in bakanına tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir
00:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Azerbaycan’a kutlama mesajı
00:39 İstanbul’daki bebek ölümleriyle ilgili 22 kişi tutuklandı
00:33 Dışişleri’nden soykırımcı katil İsrail’in eli kanlı bakanına fotoğraflı tepki
00:32 İran Dışişleri Bakanı Türkiye’de: Ankara, Tahran’a karşı elini güçlendiriyor mu?
00:21 Hakan Fidan Hamas üyelerini kabul etti
00:13 Cevdet Yılmaz: Barış katliamla değil Filistin halkının haklı talepleri karşılanarak sağlanabilir
00:08 Beyaz Saray: “Yahya Sinvar’ın öldürülmesi Gazze’de olası ateşkes için bir dönüm noktası olabilir”
00:08 İstanbul’da Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği toplantısı: Erdoğan İsrail’e silah ambargosu için BM’ye çağrı yaptı
00:02 Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Kulüpler Birliği (KOBSKA) ve  Su Politikaları Derneği  “Ticari İşletmelerin Yeşil Ekonomiye Geçişinin Desteklenmesi” projesinde işbirliği yapacak
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOUVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Türk asrı ve geleceğin gücü Türkiye!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Türk asrı ve geleceğin gücü Türkiye!
18 Haziran 2023
167
A+
A-

ajle

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Türk milleti bugün tarih yazmış; kutlu varlığına, müstesna hedeflerine, müstakbel ve muteber geleceğine tertemiz iradesiyle sahip çıkmıştır” dedi.

UHA / İnternational News Agency

Devlet Bahçeli: Türkiye'de son 16 yılda siyasete yön veren kararları - BBC  News TürkçeUluslararası Haber Ajansı (UHA)’dan Haber ve Yayın Koordinatörü Veysel KAVRAYAN’a önemli değerlendirmelerde bulundu.

(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan aziz vatandaşlarımızın katılımıyla Cumhurbaşkanı Seçiminin ikinci tur oylamasının yapıldığını, Recep Tayyip Erdoğan’ın 13’ncü Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçildiğini, tezahür eden milli iradeye herkesin ve her kesimim asgari ölçülerde saygı duyması gerektiğini açıkladı.

Devlet Bahçeli, Türk demokrasi ve siyaset tarihinde iki turlu bir seçimin ilk örneği yaşanmakla birlikte, seçime katılım oranının yüksekliği milli ve demokratik şuurunun canlılığına da işaret ettiğini, Türkiye’nin, demokrasi standartlarında yüksek bir seviyeye ulaşmasının yanı sıra, bu hususta dünya çapında mukayeseli bir üstünlük kazandığının artık hiç kimsenin ihmal edemeyeceği çarpıcı bir gerçek olarak belirginlik kazandığını dile getirdi.

Türkiye, tıpkı Çanakkale'de olduğu gibi sinsi bir ablukanın hedefinde" -  Son Dakika Haberleri(MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “İstanbul’un fethinin bir gün öncesinde, aziz milletimiz bu defa parlak bir demokrasi fethiyle egemenlik haklarını ve tarihi mirasını güçlü şekilde kucaklamış, aynı zamanda kardeşlik hukukuyla var oluş namusunu koruyarak Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyonuyla buluşturma iradesi göstermiştir” dedi.

“14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Milletvekili Genel Seçimiyle TBMM’de çoğunluğu Cumhur İttifakı’na tevdi eden Türk milleti, 28 Mayıs’ta da Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayını seçmiş, nitekim büyük Türkiye ülküsünü desteklemiştir” diyen Devlet Bahçeli, şunları aktardı:

“İstikrar ve güvenliğimiz, iç barış ve huzur ortamımız, istiklal ve istikbal hedeflerimiz sandıkta mümtaz ve müessir bir iradeyle müdafaa edilmiş, hamd olsun ülkemizin önü ardına kadar açılmıştır.

Milletimiz iftira ve inkar siyasetine prim vermemiştir.

Yine milletimiz yalan ve yıkım simsarlarına itibar etmemiştir.

Milli geleceğimizin zillete değil zafere müstahak olduğu da tescillenmiştir.

Dünya birleşmiş ve karşımıza geçmiş, ancak Türk milletine sökmemiştir.

Küresel lobiler, kulisler, çıkarcılar, eyyamcılar, entrikacılar, provokatörler, kirli örgütler, sermaye çevreleri, tefeciler, bankerler, ABD’sinden AB’sine kadar tüm ülkeler zilletin fermanını okumuş, fakat Çanakkale ruhunu, Milli Mücadele duruşunu, cumhurun haysiyetle perçinlenmiş ufkunu aşamamışlardır.

Bilhassa 14 Mayıs seçimleri öncesi Türkiye dört bir koldan ablukaya alınmış, milli iradenin kundaklanması amacıyla her türlü iç ve dış mahreçli operasyon küstahça ilerletilip icra edilmiştir.

Bu kapsamda;

√ Sosyal medya teröristlerinin ahlaksız isnatları,

√ Ekonomik tetikçilerin azgın tehditleri,

√ Küresel medyanın zehirli emelleri,

√ Emperyalizmin karanlık senaryoları,

√ Egemen güçlerin zelil tezgâhları,

√ Kanlı terör örgütlerinin hain eylem ve telkinleri,

√ Türkiye aleyhine çalışan etki ajanlarının alçak faaliyetleri,

√ Satılmış anket şirketlerinin sahtekar servisleri,

√ İşbirlikçi köşe yazarlarının bitmek tükenmek bilmeyen rezillikleri,

√ Çürük yorumcuların ve sahte uzmanların körüklenmiş ezberleri,

√ Manşetinden nifak damlayan bazı gazetelerin anormal dezenformasyonları,

√ Ekranlarından zift gibi kara propaganda saçılan bir kısım televizyon kanalının tertipleri,

√ Son tahlilde Türkiye’ye karşı beşinci kol faaliyetini aratmayacak şekilde siyaset yapan zilleti ittifakının sivri ve spekülatif teklifleri milletimizin gözü önünde, vicdan ve insaf ölçülerini çiğneye çiğneye sahnelenmiştir.”

Bahçeli'den İsrail'e tepki: Böyle giderse savaş son tercih olarak karşımıza  çıkacaktır | EuronewsTürk milletinin 14 Mayıs ile 28 Mayıs’ta tarihi ve hür iradesine hiçbir mihrakın zincir vuramayacağını gösterdiğini söyleyen Devlet Bahçeli, “Bu tablo gurur verici bir demokratik asaletin, tarih boyunca yüksek mücadelelerle elde edilmiş tam bağımsızlık onurunun ikamesi olmayan kazanımı olarak tarihe geçmiştir” dedi.

Bahçeli, 28 Mayıs Cumhurbaşkanı Seçiminde küresel kuşatmanın yarıldığına dikkat çekerek, Türkiye’nin kutup yıldızını andıran aydınlığını koruduğunu, bundan sonra gelecek Türk asrının ve geleceğin gücünün Türkiye olduğunu belirtti.

“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’ncü yıldönümü taçlanmıştır” diyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

“Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine ilk adım doğru adamla, cumhurun bizatihi varlığıyla kudretli biçimde atılmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle 13’ncü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yürekten ve samimiyetle kutluyor, Allah bahtını ve yolunu açık etsin diyorum. Ayrıca hiçbir tahrik ve aldatıcı propagandalara aldırmayarak dönek ve devşirilmiş siyaset cambazlarını ellerinin tersiyle iten, Türkiye’yi ve cumhurun istikrar, istiklal ve istikbal hedeflerini önşartsız savunan ve sahiplenen vatan ve millet sevdalısı aziz dava arkadaşlarıma,

Cumhur İttifakı’nın ortak paydasında buluşan bütün partilere ve bu partilere gönül vermiş kardeşlerimize, Duasıyla ve iradesiyle Cumhurbaşkanımızı ve Cumhur İttifakı’nı destekleyen aziz milletimin her güzel insanına teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum”.

TRT TÜRK yeni banner

Bugün 85 milyon Türk vatandaşının tamamının kazandığının altını çizen Devlet Bahçeli, “Bugün mazlumlar, milli birlik ve kardeşliği kalbinde bayraklaştırmış herkes kazanmıştır. Bugün kucaklaşma, kaynaşma, barışma ve muhabbet kazanmıştır. Kaybeden kötülerdir, kanlı heveslerdir, hain ve kötürüm niyetlerdir, küresel bağlantılı zillet siyasetinin bir avuç yönetici güruhudur. 28 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanı Seçiminin ülkemize, milletimize, demokrasimize, gönül ve kültür coğrafyalarımıza hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Rabbim mahcup etmesin, yolda bırakmasın, husumet cephesine fırsat vermesin” dedi.

Gazeteci* Veysel KAVRAYAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.