ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
10:02 NATO Savunma Bakanları Toplantısı’ndan notlar!
09:25 Zeytinyağı piyasası ve küresel ısınma
09:14 Ortadoğu için kader seçimi: Trump mı Harris mi?
08:53 Alman hükümetinin tartışmalı güvenlik paketinde neler var?
07:34 Kitap: Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerden geçiyor!
07:15 Ukrayna’daki İngiltere – ABD Rekabeti!
06:02 Biden İsrail’in İran’ın Nükleer Tesislerini Hedef Almasına Karşı
02:27 BakanTunç, “Adalet ve eğitim kalkınmanın ön şartı”
02:19 TBMM’de bütçe maratonu başlıyor
00:51 Florlu sera gazlarına ilişkin yönetmelik yayımlandı
00:37 Almanya’nın Düzensiz Göçü Önleme Çabaları
00:30 Dünya Gıda Üretimi Su Krizi Nedeniyle Risk Altında
00:29 Yılmaz: “2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, bu kazanımlarımızı sürdürülebilir hale getirecek”
00:23 İsrail’in Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğü iddia edildi
00:18 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
00:11 İzmir-Bremen hattında ticaret-bilim-kültür zirvesi
11:35 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı orman temizliği yapılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE), kongre sonrası ilk şehir dışı ziyaretini TBMM’sine gerçekleştirdi

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE), kongre sonrası ilk şehir dışı ziyaretini TBMM’sine gerçekleştirdi
10 Aralık 2023
62
A+
A-

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri kongre sonrası ilk şehir dışı ziyaretini TBMM’ne  yaptı.

 UHA / İnternational News Agency  

Cumhuriyet'in İlanının 100. Yıl DönümüUHA Haber’in Ankara’dan Gazeteci Mustafa SALMAN’ın haberine göre, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Cemal Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri 16 Ocak Basın Onur günü kutlamaları için bir dizi çalışma ve görüşmeler yapmak için TBMM’ deki Kocaeli milletvekillerini ziyaret etti.
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE)’nin yeni yönetimini ağırlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu,  daha sonra Kocaeli’den gelen konuk gazetecilere Gazi meclisi gezdirdi.

“Kocaeli kendi evim”

AK Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu, Kocaeli’yi kendi evi olarak gördüğünü ve bunu her fırsatta ifade ettiğini dile getirdi.
Önemli açıklamalarda da bulunan milletvekili Veysel Tipioğlu, Kocaeli’lilere seçimlerde kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı bir kez daha teşekkür ettiğini söyledi.

“Bizim derdimiz vatan, millet ve bayraktır”

“Bizim derdimiz vatan, millet ve bayraktır. Namuslu, şerefli ve vatansever olan tüm vatandaşlarımızın başımızın üstünde yeri vardır” diye konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Veysel Tipioğlu, şunları söyledi.
“Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi biz gönüller yapmaya ve gönüllere girmek için halka hizmeti hakka hizmeti bilenlerdeniz. Kocaelimiz ve ülkemiz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bize bu onurlu görevi layık gören tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Yerel seçimlerde de halkımızın yine sağduyulu davranıp Ak Partiye olan güvenini bir kez daha mührünü basarak göstereceğine inanıyorum.”

“Basın bizim gözümüz kulağımız”

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Cemal Kaplan ve yeni yönetimine de başarılar dileyen Milletvekili Tipioğlu; “gerek emniyet müdürü olarak görev yaptığım süreçte gerekse şuanda her zaman yanımızda olan ve yaptığımız tüm hizmetlerde bizleri destekleyen güzide basın temsilcilerimize de teşekkür ediyorum. Basın bizim gözümüz kulağımız. O bakımdan bizim için çok kıymetlisiniz. Allah yolunuzu açık etsin. Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum” dedi.

Gazi Meclis

16 Temmuz hain darbe girişimi sırasında bombalanan Gazi Meclisi Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) yönetimi ile birlikte gezen ve kapıda karşılayarak kapıya kadar uğurlayan her zamanki gibi gönül insanı ve gönül vekilliğini gösteren AK Parti Kocaeli milletvekili Veysel Tipioğlu,  hainlere karşı bu ülkenin her evladının uyanık ve kahramanca mücadeleye devam ettiklerini de kaydetti.
Bizleri kusursuz bir şekilde ağırlayan ve nezaketiyle hepimizin gönlünde taht kuran milletvekilimiz Veysel Tipioğlu’na, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) yönetiminin ve  Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın bir ferdi olarak bir kez daha teşekkür ediyoruz. (TBMM)
Gazeteci* Mustafa SALMAN
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.