ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
10:02 NATO Savunma Bakanları Toplantısı’ndan notlar!
09:25 Zeytinyağı piyasası ve küresel ısınma
09:14 Ortadoğu için kader seçimi: Trump mı Harris mi?
08:53 Alman hükümetinin tartışmalı güvenlik paketinde neler var?
07:34 Kitap: Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerden geçiyor!
07:15 Ukrayna’daki İngiltere – ABD Rekabeti!
06:02 Biden İsrail’in İran’ın Nükleer Tesislerini Hedef Almasına Karşı
02:27 BakanTunç, “Adalet ve eğitim kalkınmanın ön şartı”
02:19 TBMM’de bütçe maratonu başlıyor
00:51 Florlu sera gazlarına ilişkin yönetmelik yayımlandı
00:37 Almanya’nın Düzensiz Göçü Önleme Çabaları
00:30 Dünya Gıda Üretimi Su Krizi Nedeniyle Risk Altında
00:29 Yılmaz: “2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, bu kazanımlarımızı sürdürülebilir hale getirecek”
00:23 İsrail’in Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğü iddia edildi
00:18 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
00:11 İzmir-Bremen hattında ticaret-bilim-kültür zirvesi
11:35 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı orman temizliği yapılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, “Bürokrasisiyle, siyasetçisiyle Kastamonu’nun emrinde olacağız”

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, “Bürokrasisiyle, siyasetçisiyle Kastamonu’nun emrinde olacağız”
25 Haziran 2023
13
A+
A-

AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Kastamonu’da S.S. MASLAK Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Kastamonu’nun değişen ve gelişen coğrafyası, değişen ve gelişen Türkiye şartlarına çok fazla cevap vermediğini gördüklerini dile getirerek, Kastamonu’nun gelişimi için bürokrasisi ile siyasetçisi ile çalışacaklarının altını çizdi.

UHA / İnternational News Agency

Uluay Adalet Komisyonu'nda – Kastamonu Gazetesi – Kastamonu ve Bölge Haberleri, Kastamonuspor, Şehir Gündemi ve Son Dakika HaberleriHalil Uluay, Kastamonu olarak bu dönemde ciddi manada Türkiye Yüzyılına sahip çıktıklarını, bir tane de bakanolduğunu, Adalet Bakanının da Kastamonu’da eğitim gördüğü için onu da kabul ettiklerini dile getirdi.

Yine bu süreçte bakan yardımcılarının atamasının da tamamlandığını ifade eden Uluay, “Kastamonu’ya hizmet noktasında bizler sizlerin emrindeyiz. Kastamonu’ya neler yapılabilir, hangi hizmetler üretilebilir, sadece MASLAK Yapı Kooperatifi değil, diğer tüm ihtiyaçlarımızı sorunları tespit edip karşılanması için inşallah hep beraber çalışacağız. Bürokrasisiyle, siyasetçisiyle Kastamonu’nun emrinde olacağız” dedi.

Halil Uluay, bürokrasi ve vatandaş arasında bazı iletişim kazalarının yaşanabildiğini hatırlatarak, “‘Bugün git yarın gel‘ gibi. İnşallah bu tür sıkıntıların sadece MASLAK özelinde değil, Kastamonu’ya hizmet noktasında hangi dairede hangi bürokrasi de olursa olsun işini iyi yapan bürokratların tamamının başımızın üstünde yeri var. Çok kararlıyız, azimliyiz ve çok çalışacağımızı size taahhüt ediyoruz. Bu vesileyle bunların tamamının bize iletilmesini ve bu sıkıntıların artık Kastamonu’da yaşanmamasını temenni ediyoruz”  şeklinde konuştu.

S.S. Maslak Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi“YATIRIMLARIMIZI SANAYİYE YÖNLENDİRMEMİZ LAZIM”

MASLAK Yeni Küçük Sanayi Sitesi’nin Kastamonu’ya en yakın zamanda kazandırılması temennisinde de bulunan AK Parti Milletvekili Uluay, şunları söyledi:

“Deprem nedeniyle temel atılması biraz gecikti zannedersem. İnşallah en kısa sürede temel atılır ve bu hizmet Kastamonu’ya kazandırılır. Kastamonu’nun bildiğim kadarıyla İhsangazi, Daday ve Cide başta olmak üzere organize sanayi kurulabilecek birçok ilçede teşvik edici bölge şartlarından yararlanılıyor. 6’ncı bölge yani Türkiye’de Hakkari dâhil olmak üzere verilebilecek en son teşvik şartları bu saydığım ilçelerde organize sanayi kurulduğu takdirde faydalanma imkanımız var. MASLAK yönetim kurulu ne kadar çaba sarf ederse, üyeler bu işe ne kadar sahip çıkarsa bu konularda o kadar başarılı oluruz. Dolayısıyla hem yatırım yapmak isteyen hemşerilerimiz hem dışarıdan yatırım yapmak isteyen değerli vatandaşlarımız, hep beraber sahip çıkacağız. Yatırımlarımızı illa sanayiye yönlendirmemiz lazım”.

“Bankadaki paralarımızı yatırıma dönüştürmemiz lazım ki Kastamonu’nun önü açılsın” diyen AK Parti Kastamonu Milletvekili Uluay, sadece siyasetçinin bir işin ucundan tutmasıyla bu işlerin olmadığını ve yatırımcının da sermaye sahiplerinin de bu işin ucundan tutması gerektiğini belirtti.

Milletvekili Halil Uluay, “En kısa zamanda gerek İstanbul yolundaki düşündüğümüz organize sanayinin kurulması, gerek mevcut organize sanayinin büyültülmesi, yine belki ileride Cide’de ya da Daday’da kurulacak organize sanayi bölgelerinde tüm Kastamonulu hemşerilerimizin sahip çıkmasını, bankalardaki paralarını buralarda yatırıma dönüştürmelerini ben hasletten rica ediyorum” dedi.

“Bizler sizlerin sadece önünü açabiliriz. Yatırım yapacak olan bu ile sahip çıkacak olan sizlersiniz” diyen AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı:

“Her noktada yaşanabilecek bürokratik sorunlar için de telefonlarımız 7/24 açık. Ben Kastamonu’ya hizmet eden tüm siyasetçilerimize, bürokratlara sanayicilere, emekçilere teşekkür ediyorum. Kastamonu’ya hizmet noktasında azimle hareket edecek olan herkesin başımızın üzerinde yeri var. Kastamonu insanımız her türlü engeli aşmasından da, sermaye açısından da ufuk açısından da bugün gelişmiş olduğunu düşündüğüm illerin tamamına taş çıkaracak durumda. Yeter ki biz bunu ortaya çıkaralım.”

Gazeteci* Veysel KAVRAYAN

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.