ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
10:02 NATO Savunma Bakanları Toplantısı’ndan notlar!
09:25 Zeytinyağı piyasası ve küresel ısınma
09:14 Ortadoğu için kader seçimi: Trump mı Harris mi?
08:53 Alman hükümetinin tartışmalı güvenlik paketinde neler var?
07:34 Kitap: Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerden geçiyor!
07:15 Ukrayna’daki İngiltere – ABD Rekabeti!
06:02 Biden İsrail’in İran’ın Nükleer Tesislerini Hedef Almasına Karşı
02:27 BakanTunç, “Adalet ve eğitim kalkınmanın ön şartı”
02:19 TBMM’de bütçe maratonu başlıyor
00:51 Florlu sera gazlarına ilişkin yönetmelik yayımlandı
00:37 Almanya’nın Düzensiz Göçü Önleme Çabaları
00:30 Dünya Gıda Üretimi Su Krizi Nedeniyle Risk Altında
00:29 Yılmaz: “2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, bu kazanımlarımızı sürdürülebilir hale getirecek”
00:23 İsrail’in Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğü iddia edildi
00:18 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
00:11 İzmir-Bremen hattında ticaret-bilim-kültür zirvesi
11:35 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı orman temizliği yapılacak
11:12 Kocaeli Atılım Lisesi Arkadaşlığı Sahneye Taşındı
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ünlü Mentor ve Koç Mcc Fatih Elibol, Forbes tarafından yılın Mentoru seçildi

Ünlü Mentor ve Koç Mcc Fatih Elibol, Forbes tarafından yılın Mentoru seçildi
13 Ekim 2022
208
A+
A-

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes tarafından her yıl gerçekleştirilen ve 2022 yılının ‘Mentor ve performans koçu’ yarışmasında, Türkiye’den Lordların koçu olarak tanınan MCC Fatih Elibol seçildi. 

MCC Fatih ElibolTÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)‘dan Veysel KAVRAYAN’ın haberine göre, ‘Mentor ve performans koçu‘ seçilen MCC  Fatih Elibol ilk Türk olarak dünya literatürüne girdi.
MCC  Fatih Elibol’un Koçluk ve Mentorluk üzerine kaleme aldığı makaleleri, Forbes dergisinde yayınlanacak ve kitabı Türkçe olmasına rağmen Forbes tarafından önerilecek.
Fatih Elibol Uluslararası Koçluk Federasyonu’nun (ICF) MCC (Master Certified Coach) unvanlı sayılı koçlarından biri olarak, bugüne kadar aldığı eğitimler, bilgisi, görgüsü ve donanımıyla fark yaratan ve verdiği derslerle de insanların yoluna ışık tutan bir koç.
MCC Fatih Elibol, bu alanda dünyada ilk ve tek seçilen Türk olma özelliğinin haklı gururunu yaşarken, İlk ve tek Türk Forbes Councils Lordların mentorü ve 50 hükümetin koçu olarak çalışmalarını sürdürüyor.
Gelecek Bugün Başlar (Fatih Elibol) - Fiyat & Satın Al | D&RTürkiye’de kitabının adında kendi öğrencilerinin üye olduğu koçluk yetileri ile dünyayı değiştirecek, ‘Gelecek Bugün Başlar Derneği‘nin  (GBB) kurucusu da olan Elibol, bu derneğiyle de gençlere ışık oluyor.
MCC Fatih Elibol, koçluğun insan hayatına etkisini ve katkısını keşfetmiş, bunu geleceğini bugünden başlayarak yaratmak isteyen kişilerle paylaşmak için yazdığı “Gelecek Bugün Başlar” adlı ilk kitabı günümüz insanına ışık tutan bir yol oldu.
Herkesin kendi evreninin efendisi olmasını sağlamak için bir yol açan ve açtığı yolda okuruna yoldaşlık eden bu “Gelecek Bugün Başlar” adlı kitabında MCC Elibol’un, elini ve bilgisini sürekli yanınızda hissedebilir, blog yazılarıyla kendinizi geliştirebilirsiniz.
Fatih Elibol Hakkında:
Fatih Elibol Uluslararası Koçluk Federasyonu’nun (ICF) MCC (Master Certified Coach) unvanlı sayılı koçlarından biri ve bu unvanı alan 33. Türk koçudur. Koçluk mesleğinde doldurduğu 25 yıldan sonra “lortların koçu” olarak bilinmektedir.
Avrupa Birliği ve İngiliz Parlamentosu’nda yetkinliği alanında eğitimler vermekte ve koçluk yapmaktadır. Şirketler ve üst düzey şirket yöneticileriyle çalışmaktadır.
Yüksek öğrenimini New York Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde İşletme ve Politik Ekonomi üzerine çift anadal yaparak tamamlayan ve Harvard Üniversitesi’nden İşletme Master derecesi alan Elibol, şu anda Oxford Üniversitesi’nde Psikoloji ve İnsan Gelişimi alanında doktora programına devam etmektedir.
İş hayatına 1996 yılında Trump Organizasyon’da başlamıştır. Satış, hipnotik satış, koçluk ve yönetim alanlarında kazandığı tecrübelerini, ICF’in kurucusu Thomas Leonard ile tanıştıktan sonra koçluk alanıyla birleştiren Elibol edindiği vizyonla farklı girişimlerde bulunmuştur. Profesyonel olarak bu alanda ilerlerken Türkiye ve dünyadan yüzlerce şirket yöneticisi, CEO, aktör, sporcu ve sıradan insana destek vermiştir

HABER : Veysel KAVRAYAN

[UHA Haber Ajansı, 13 Ekim 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.