ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:07 Adalet Bakanı Tunç, “Bu bayram Terörsüz Türkiye’ye adım attığımız bir bayram olsun.”
09:22 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan ayında bakanlık hizmet modellerinden yararlanan 155 bin aileye ziyaret etti!…
09:00 MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldız’dan tutuklama çıkışı…
08:35 (RTÜK) Başkanı Şahin’den “Günlerdir ‘özgür basın’ nutukları atanların riyakarlığını bir kez daha gördük…
08:22 Bakan Uraloğlu: Anadolu’nun kalbinde yolculuk!
00:53 Bakan Tunç: Uludağ’ki otel yangınının tüm yönleriyle  aydınlatılması için  soruşturma hassasiyetle yürütülüyor 
00:39 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, bakanlık personeli ile bayramlaştı
00:36 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle AK Parti teşkilatlarına video mesaj gönderdi…
00:23 Ekrem İmamoğlu’nun teslim etmediği telefonunun HTS kayıtlarına ulaşıldı
00:13 Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar tarafından yapılan açıklamayı “küstahça” olarak nitelendirdi ve reddetti.
00:13 Bakan Kurum’dan “Uluslararası Sıfır Atık Günü” paylaşımı
09:53 Türkiye’nin petrol üretim üssü halinde gelen Şırnak Gabar’da iki yeni sahada daha üretim başladı…
09:45 Külliye’de Ramazan programına 450 binden fazla kişi katıldı
06:37 Avrupa Savunmasının Geleceği: Trump politikaları gölgesinde yeni bir yol arayışı
00:54 İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’in boykot çağrısına tepki
00:40 Ramazan Bayramı dolayısıyla, Polis ve jandarma yolcu gibi otobüslere binip şoförleri denetliyor…
00:27 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Her kim gençlerimizi kamu düzenini bozmaya çağırıyorsa ülkemizin geleceğini karartmaya çalışıyordur”
00:23 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Cezayir ve Ürdün Meclisi Başkanlarıyla telefom görüşmesi yaptı…
00:04 Dışişleri: Rümeysa Öztürk için girişimler sürüyor
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin sıradan bir ülke olmadığının farkına onlar da varacaklardır”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı 33. yılını kutluyor…

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı 33. yılını kutluyor…
18 Ocak 2023
2.589
A+
A-

Önemli bir 33 yıllık geçmişe sahip olan (UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com); 18 Nisan 1990 yılında yayın hayatına başladı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com); Güncel, Politika, Dış Haberler, Ekonomi, Spor, Magazin, Kültür ve Sanat, Analiz, Dış Politika ve Ekonomik yorumların yanısıra ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı Türkiye’nin önemli, bağımsız, tarafsız düşünce ve yayın kuruluşu.

Türkiye’nin ciddi bir ‘Haber Kaynağı‘ olan (UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com); Avrupa ağırlıklı yayın yapmakta olan çok dilli haber kanalı ‘Euronews‘le de yaptığı anlaşmayla 7/24 haber alış verişini gerçekleştiriyor.

1 Ocak 1993 tarihinde Lyon merkezli olarak ayın hayatına başlamış olan, ‘Haber Kanalı ‘Euronews‘,  tüm dünya haberlerini Avrupa perspektifinden yansıtmakta ve on dilde yayın yapıyor. ‘Euronews‘, dünya çapında 151 ülkede 330 milyon haneye yayın  gerçekleştiriyor.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com) sitemizde yayınlanan haberlere konu olan olaylara veya haberlerde adı geçen kişilere tam bir tarafsızlık içinde yaklaşıyoruz.

Biz, (UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com) olarak, haberi okura ulaştıran “aracı” sunarken, hiç bir haberin anlamını değiştirmemeyi ve hiç bir haberi manipüle etmemeyi ilke edinmiş bulunuyoruz.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com)‘da kuruluşundan beri gerek haber kaynakları gerekse okuyucularımıza ‘Mimiksiz Habercilik’imizi daima ön planda tuttuk.

Okurlarımıza sunduğumuz haberlerin içeriğinin “iyi haber / kötü haber“, “müjdeli haber / kara haber” olması ile bugüne kadar ilgilenmedik ve ilgilenmiyoruz.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.comolarak, haberi sunarken, okura “şimdi sevinmelisin” veya “şimdi üzülmesin” havası ile sunmuyor; yalnızca gerçeği, yalnızca olanları, aktarıyoruz. Bir haberin okurda ne tür duygular uyandıracağı okurun karar vereceği bir konudur.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com) olarak bugüne kadar ‘Açıklık’ ilkemizi koruduk ve korumaya da devam edeceğiz.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com) olarak, herhangi bir gerçeğin ve herhangi bir olayın kenara itilmemesi, bilinçli veya bilinçsiz bir şekilde minik puntolarla bir kenara atılarak gözden saklanmaması gerektiğini savunuyoruz.

Her ne olduysa ve her ne olay haber niteliği taşıyorsa bizim konumuzdur ve okurun bunu bilmeye öğrenmeye hakkı vardır. Hiç bir haberi saklamayacağız, küçültmeyeceğiz, gözden kaçırmayacağız.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.comolarak, ‘Hüküm Veren Değil, Postacı Habercilik’ ilkemizle hareket ederek; Bizler, haberi aktaran kişiler olarak görevimizin; okurları yönlendirmek veya habere konu olay ile ilgili girişimlerde bulunmak olmadığını düşünüyoruz. Daha açık bir ifade ile, ne Türkiye’yi yöneten herhangi bir kişi veya kurumu etkilemeyi, ne de halkı haberin gücünü kullanarak yönlendirmeyi düşünmüyoruz. Bizler postacıyız. Görevimiz postayı alıcısına zamanında ulaştırmaktır.

Bunun dışında “halkı aydınlatmak“, “halka yol göstermek“, “hükümeti yola getirmek“, “toplumu düzeltmek” gibi görevlerimiz yoktur.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com) olarak, ‘Ne Yapıyoruz?‘ ; Türkiye’de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri ajanslar ve kendi ekibimiz aracılığıyla takip ederek size sunuyoruz.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com sitemizde, kendi mahallenizden dünyanın en uzak köşesine kadar her yer ile ilgili haber okuyabilirsiniz.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com sitemizde, ‘Yasalara yüzde 100 Uygun’  hareket etmekteyiz.

Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına yüzde 100 uygun olarak yayın yapmakta olan (UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com) sitemizde yayınlanan her türlü haber, resim, bilgi, metin; telif hakkı sahiplerinden yazılı izin alınmak suretiyle yayınlanmakta..

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com olarak Resmi abonesi olduğumuz ajanslar; Euronews, Deutsche Welle (DW, Amerika’nın Sesi (VOA) ,’Kabar’, Kırım Haber Ajansı (QHA) ve Sputnik.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.comGeniş Kapsamlı Haber Sitesi) olup, her gün Türkiye’den ve Dünya’dan çok sayıda habere yer vermekteyiz.

Normal bir günlük gazetede 70 – 100 adet haber; normal bir internet haber portalinde ise 150 – 300 haber yer alır. Görüldüğü gibi, (UHA) Uluslararası Haber Ajansı (https://www.uhahaberajansi.com) haber açısından oldukça zengin bir yapıya sahip.

Tuba Nur TÜRKELİ & Avrupa Temsilcisi

[UHA Haber Ajansı, 18 Ocak 2023]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.