ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:10 Almanya’da resesyon çanları çalıyor
10:07 AK Parti Fiber Altyapı İşini, Operatörlerden Ayıracak mı?
09:06 Otomotiv ihracatı eylülde yüzde 21 artışla 3,4 milyar dolar oldu
06:55 Tarım ve Orman Bakanlığı’nın uygulaması, taklit ve hileli gıda listeleri artık anlık olarak elektronik ortamda tüketicilerle paylaşılıyor
06:34 Nefret Söyleminin Sahiplenilmesi ile Ne Amaçlanıyor?
06:13 Irak ve Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda; Son bir haftada 58 teröristi etkisiz hâle g
06:00 Elon Musk ilk kez Trump’ın seçim mitingine katıldı
00:48 TBMM’de yoğun mesai başlıyor: İşte gündem maddeleri…
00:34 Katil İsrail Beyrut’u şimdiye kadarki en ağır bombardımanla vurdu
00:32 İzmir Körfezi’ne ‘nefes’ olacak eylem planı bugün açıklanacak
00:30 Türkiye’den Bosna Hersek’e yardım eli
00:29 7 Ekim’in yıldönümü öncesinde dünyanın dört bir yanında Filistin yanlısı gösteriler düzenlendi
00:28 Bağımsız milletvekili Nadir Bedir, “Savaş bittikten sonra Hizbullah ile oturup konuşmalıyız”
00:25 Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
00:20 Bakan Fidan Lübnan Başkakanı Mikati ile görüştü
00:10 Bakan Göktaş: Şiddetin kök nedenlerini ortadan kaldırmak için çalışmaları sürdüreceğiz
00:03 Astana Zirvesi; Şanghay İş Birliği Örgütü Büyüyor mu?
00:02 Irak’ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi
15:29 İsrail Türkiye Sınırına Yanaşır mı?   
10:43 CHP’li Kanko: Vatandaşa, diğer ülkelerin kabul etmediği ve gümrüklerden geri dönen gıdalar yediriliyor!
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Turist yoğunluğu, otel yönetim sistemlerinde yenilikleri zorunlu kılıyor

Turist yoğunluğu, otel yönetim sistemlerinde yenilikleri zorunlu kılıyor
31 Ağustos 2024
5
A+
A-

2024 yılının ilk altı ayında ülkemizi ziyaret eden turist sayısı bir önceki yıla kıyasla yaklaşık yüzde 14’lük bir artış gösteriyor.

Artan turist sayısının otel yönetim sistemlerinin ve diğer hizmetlerin daha da önem kazanmasına neden olduğunu söyleyen Protezle CFO’su İlkiz Özcan, yenilikçi teknolojileri sayesinde müşteri deneyimini iyileştirirken, operasyonel verimliliği artırdıklarını ve Türkiye’nin turizm sektöründeki liderliğine katkı sağladıklarını belirtiyor.

Türkiye turizm sektörü, 2024 yılının ilk yarısında elde ettiği istatistiklerle küresel turizm arenasında dikkat çekmeye devam ediyor. Cultural Tourism Market 2024-2028 verilerine göre, küresel kültür turizmi pazarının 2023-2028 döneminde 6,67 milyar dolar büyüyerek yüzde 18’lik bir yıllık bileşik büyüme oranı (CAGR) ile hız kazanması beklenirken, Türkiye bu büyümede önemli bir role sahip.

Otel Yönetim Sistemi - PMS | SimpraPMS

Ülkemizin zengin kültürel mirası ve Akdeniz iklimi, 2024 yılının ilk altı ayında ülkemizi ziyaret eden turist sayısında yüzde 14’lük bir artışa yol açtı. TÜROB tarafından sağlanan verilere göre, toplam ziyaretçi sayısı 26.136.764’e ulaşırken, ülkemizi ziyaret eden yabancı turist sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 11’lik artış göstererek 21 644 659 kişiye ulaştı.

“Türkiye’nin turizm sektöründeki liderliğini pekiştiriyoruz”  
Bu artış, Turkey Tourism Market Overview’un Türkiye’nin turizm pazarında 2023’ten 2027’ye kadar yüzde 12 tahmini CAGR ile güçlü bir büyüme yaşayacağına dair beklentilerini de pekiştiriyor.

Turist yoğunluğu, otel yönetim sistemlerinde yenilikleri zorunlu kılıyor

Konuyla ilgili görüşlerini belirten Protel CFO’su İlkiz Özcan, şunları dile getiriyor: “Turizmin hızlı büyümesi, otel yönetimi ve misafir memnuniyeti gibi konuları daha fazla ön plana çıkardı. Protel olarak, bu artan talebi karşılamak ve otel işletmelerini desteklemek için modern, yenilikçi ve entegre çözümler sunuyoruz. Protel’in sunduğu sistemler, otel işletmecilerinin daha hızlı ve etkin bir şekilde çalışmalarını sağlayarak, turizm sektöründeki büyümeyi destekleyici bir role sahip. Yenilikçi teknolojilerimiz sayesinde, müşteri deneyimini iyileştirirken, operasyonel verimliliği artırıyor ve Türkiye’nin turizm sektöründeki liderliğini pekiştiriyoruz.”

Turist yoğunluğu, otel yönetim sistemlerinde yenilikleri zorunlu kılıyor « Turizm Gazetesi – Turizm Haberleri | Tourism Today

Protel’in otel yönetim sistemleri büyüyen pazar taleplerine yenilikçi çözümler getiriyor
PMS Mobile, otel personeli ve yöneticilerine mobil cihazlar üzerinden sisteme erişim imkanı sunuyor. Bu sayede otel operasyonları daha verimli hale geliyor, misafirlerle ilgili notlar ve mesajlar anında görüntülenebiliyor. Restoran işlemlerinin oda hesaplarına doğrudan eklenmesi misafir memnuniyetini artırıyor ve otelin genel hizmet kalitesini yükseltiyor.

OPERA Cloud, modern otel işletmelerinin dinamik ihtiyaçlarına cevap vermek üzere Oracle Hospitality tarafından geliştirilmiş bir bulut tabanlı çözüm. Bu sistem sayesinde işletmeler, otel operasyonlarını herhangi bir yerden yönetebiliyor, müşteri tercihlerini, oda envanterini ve fiyatları kolayca kontrol edebiliyorlar.

OPERA On-Prem, otel operasyonlarını yerinde ve etkin bir şekilde yönetmek isteyen işletmeler için ideal çözümler sunuyor. Rezervasyonlardan oda yönetimine, fiyatlandırmadan müşteri ilişkileri yönetimine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunan bu program, güvenlik ve veri koruma konusunda da yüksek standartlar sunuyor.

SEZİN BULUM2018'den bu yana Marjinalli – Marjinal Porter Novelli

Haber*  Sezin Bulum 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.