ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
06:47 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Cumhurbaşkanlığı onayıyla yürütülen Kartepe Haddane ve Çevre Tahribatı projesinden vazgeçilmesi son derece önemli”
06:09 CHP’li Bülbül, kayıp çocuk sayısını açıklayamayan TÜİK’i eleştirdi
01:01 Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara aktarılıyor
00:54 Ömer Çelik’ten katil İsrail’in bakanına tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir
00:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Azerbaycan’a kutlama mesajı
00:39 İstanbul’daki bebek ölümleriyle ilgili 22 kişi tutuklandı
00:33 Dışişleri’nden soykırımcı katil İsrail’in eli kanlı bakanına fotoğraflı tepki
00:32 İran Dışişleri Bakanı Türkiye’de: Ankara, Tahran’a karşı elini güçlendiriyor mu?
00:21 Hakan Fidan Hamas üyelerini kabul etti
00:13 Cevdet Yılmaz: Barış katliamla değil Filistin halkının haklı talepleri karşılanarak sağlanabilir
00:08 Beyaz Saray: “Yahya Sinvar’ın öldürülmesi Gazze’de olası ateşkes için bir dönüm noktası olabilir”
00:08 İstanbul’da Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği toplantısı: Erdoğan İsrail’e silah ambargosu için BM’ye çağrı yaptı
00:02 Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Kulüpler Birliği (KOBSKA) ve  Su Politikaları Derneği  “Ticari İşletmelerin Yeşil Ekonomiye Geçişinin Desteklenmesi” projesinde işbirliği yapacak
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOUVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
10:02 NATO Savunma Bakanları Toplantısı’ndan notlar!
09:25 Zeytinyağı piyasası ve küresel ısınma
09:14 Ortadoğu için kader seçimi: Trump mı Harris mi?
08:53 Alman hükümetinin tartışmalı güvenlik paketinde neler var?
TÜMÜNÜ GÖSTER →

TÖDEB Akademi’de yılın ilk etkinliği Soner Canko’nun katılımıyla gerçekleşecek

TÖDEB Akademi’de yılın ilk etkinliği Soner Canko’nun katılımıyla gerçekleşecek
3 Mart 2023
604
A+
A-

Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB), sektörün nitelikli iş gücü kapasitesini artırabilmek adına hayata geçirdiği TÖDEB Akademi çatısı altında yılın ilk etkinliğini 6 Mart’ta “Dünü, Bugünü, Yarını ile Fintek” söyleşisiyle gerçekleştiriyor. 

TÖDEB Akademi'de yılın ilk etkinliği Soner Canko'nun katılımıyla gerçekleşecek - PSM Magazin

[Soner CANKO (solda), TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin]

siyah kurdele deprem anlamı|TikTok AramaUluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın haberine göre, Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB), ödeme hizmetleri ve elektronik para alanında mesleki gelişimi sağlayarak nitelikli insan kaynağının geliştirilmesine katkı sağlamak üzere hayata geçirdiği TÖDEB Akademi çatısı altındaki 2023 yılının ilk etkinliğini TÖDEB Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgetekin ve Soner Canko’nun konuşmacı olacağı “Dünü, Bugünü, Yarını ile Fintek” başlıklı söyleşiyle gerçekleştiriyor. 6 Mart Pazartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında yüz yüze düzenlenecek söyleşide TÖDEB Akademi’nin vizyonu ve hedefleri de paylaşılacak. Kontenjanın 120 kişiyle sınırlı olduğu ücretsiz etkinliğe başvurular 1 Mart’a kadar TÖDEB internet sitesi (www.todeb.org.tr) üzerinden kayıt formu doldurularak yapılabiliyor. Söyleşi aynı zamanda TÖDEB YouTube kanalından da canlı yayınlanacak. TÖDEB Akademi 2023 yılı eğitimleri başladı TÖDEB Akademi çatısı altında 2023 yılı eğitimleri mart ayında başlıyor. Şubat ayında başvuruları tamamlanan, sektörün mevzuat ve mevzuata dayalı çeşitli uygulamaları ile finans, denetim, güvenlik ve bilgi yönetimi alanlarındaki öncelikli ihtiyaçlarına odaklanarak belirlenen eğitim programları, hem TÖDEB üye kuruluşlarına hem bireysel katılımlara açık olarak gerçekleşiyor. Üniversiteli gençlere uygun fırsatlar TÖDEB Akademi “Gençlik Dostu Akademi” ilkesiyle, fintek sektörüne temel oluşturabilecek konularda eğitimlere katılmak isteyen üniversite öğrencilerine de uygun fırsatlar sunuyor. TÖDEB Akademi’nin “Gençlik Dostu” ibareli eğitimlerine katılmak isteyen Türkiye’de herhangi bir yükseköğretim kurumunda örgün eğitim gören 25 yaşından küçük öğrencilere özel “Gençlik Dostu” ücret paketi uygulanıyor. TÖDEB Akademi’ye ilişkin tüm gelişmeler, TÖDEB resmi internet sitesinden erişilebilir olan “TÖDEB Akademi Eğitimleri” sayfasından (www.todeb.org.tr/todebakademi) ve TÖDEB’in sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor.  2022 yılında toplam 24 saat süren eğitimlere 217 kişi katıldı Kasım ve Aralık 2022’de sadece TÖDEB üyelerinin katılımına açık olarak gerçekleştirilen Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşlarına İlişkin Alt Düzenlemelerin Getirdikleri, Uyum Programı Oluşturma Yükümlülüğü ile Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşlarının Faaliyete Geçişlerini Kolaylaştırmak eğitim programları kapsamında toplam sekiz eğitim gerçekleştirildi. 24 saat süren eğitimlere TÖDEB üyelerinin 217 profesyoneli katıldı.

HABER :   Sezin BULUM

***TÖDEB hakkında    Türkiye Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşları Birliği (TÖDEB), 2020 yılında Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun hükümlerine göre kurulmuştur. Tüzel kişiliği haiz kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Birliğin yönetim merkezi İstanbul’da bulunmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.