enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:28 Su Güvenliğinde Doğal Çevrenin Önemi Çok Büyük
08:54 Parkinson hastalığının tedavisinde etkili yöntemler ve düzenli kontrollerin rolü
08:31 Ürdün’lü bir doktorun Facebook’ta yazdığı ibretlik bir yazı!…
07:54 Bakan Fidan: PKK silah bırakırsa bölge ülkeleri ve halkları büyük istifade eder
00:52 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e hakaret davası
00:48 Hollanda’dan mutlu bir haber: Liselerdeki imtihanlarda Türkçe dersi tercih edilebilecek!…
00:48 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ortaya çıkanlar, ortaya çıkacakların habercisidir
00:37 Kolay çizer CHP delegesi
00:37 “Muhalefette boş ses çok ama görev alanlarında hizmet yok”
00:35 Liseli gençler bu ay yapay zeka ve inşaat mühendisliğinin dönüşümüne odaklanıyor
00:34 CHP’li Vekillerden Hereke’deki Taş Ocağı Talanına Tepki: “Doğamıza, Halkımıza Zarar Veren Her Projenin Karşısındayız!” 
00:30 CHP’li İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Işık, “Gaziemir’in ekonomik sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı ile görüşmeye hazırım”
00:29 Kocaeli’nin Derince ilçesindeki, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı durdu!
00:25 Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, 2025 yılı büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu.
00:24 Avrupa pazarlarında ürünlerin imhasının ardından şimdi de yurda sokulmasında zorluk yaşanıyor…
00:24 Yerlikaya: Kahraman polislerimiz, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz görevde
00:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “CHP marjinal bir örgüt gibi hareket etmektedir”
00:18 Doğum yardımı başvuruları başladı
00:07 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) odaklı soruşturmalara karşı düzenlenen eylemlerle ilgili toplam 20 soruşturma açıldı…
00:02 Bayram tatilinde kazalarda 74 kişi yaşamını yitirdi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

MHP Kızılcahamam’da kampa girdi

MHP Kızılcahamam’da kampa girdi
6 Şubat 2022
4.692
A+
A-

ANKARA – UHA HABER / Milliyetçi Hareket Partisi ülke ve parti gündemini ele almak için Ankara Kızılcahamam’da kampa girdi. Kampa MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlık ediyor. İç ve dış politikaya ilişkin tüm gelişmeler kapsamlı şekilde değerlendiriliyor.

2023 seçimleri öncesi yol haritası, parlamentoda bu yıl yapılacak çalışmalar, Türkiye ve Dünya gündemdeki gelişmeler. Milliyetçi Hareket Partisi tüm bu başlıkları değerlendirmek üzere Ankara Kızılcahamam’da kampa girdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kampın yapılacağı otele geçmeden önce Ülkücü Şehitler Anıtını ziyaret etti. Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua etti, şehit isimlerinin yazılı olduğu alana karanfil bıraktı.

MHP Kızılcahamam'da kampa girdi

Ülkücü Şehitlerin Anıtı 2011 yılında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıldı. Anıtta 1980 öncesi yaşanan olaylarda hayatını kaybeden ülkücü şehitlerin isimleri yer alıyor. 27 metre yüksekliğindeki anıtın tepesinde ay yıldız bulunuyor.

MHP lideri daha sonra anıtta bulunan Gökbörü Otağına geçti. Burada bir süre partililerle sohbet etti.

2023 seçimleri öncesi atılacak adımlar ele alınıyor

MHP kampına Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeleri ile milletvekilleri katılıyor. Devlet Bahçeli başkanlığındaki oturumlarda Genel Başkan yardımcıları sunumlarını gerçekleştiriyor. Yeni ekonomi modeli ile 2023 seçimleri öncesi atılacak adımlar ele alınıyor.

Kampta MHP’nin bu yıl yapacağı siyasi çalışmalar öncelikli olarak değerlendiriliyor. Parti kurmayları bir süre önce “Adım adım 2023, il il Anadolu” programları çerçevesinde 81 ili gezdi. Esnaf ve Sivil Toplum Kuruluşları ile görüşüldü. Bu kapsamda hazırlanan saha raporları kampta analiz ediliyor.

Konuşulan bir diğer önemli başlık ise iç ve dış gelişmeler çerçevesinde ülke gündemi. Ekonomiden terörle mücadeleye, dış politikadan küresel gelişmelere Türkiye’yi ilgilendiren konular kapsamlı şekilde ele değerlendiriliyor. Ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni yıldaki faaliyetleri de gözden geçiriliyor.

Bahçeli’den saha talimatı

Bahçeli, “Merkez Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı”nın basına kapalı yapılan ilk oturumunda katılımcılara hitap etti. Ülke gündemini değerlendiren Bahçeli, parti yöneticileri, milletvekilleri ve teşkilatın gelecek yıl yapılacak genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlıklı olmasını istedi. Bu çerçevede saha çalışmalarına ağırlık verilmesi talimatını da veren Bahçeli, özellikle muhalefetin söylemlerine karşı halka Cumhur İttifakı’nın tezlerinin iyi anlatılması gerektiğine vurgu yaptı.

Kamp pazar günü Devlet Bahçeli’nin konuşması ile sona erecek.

Haber: Ahmet Furkan Arvas

[UHA Haber Ajansı, 06 Şubat 2022]

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.