ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
15:35 Bayram tatilinin ilk 2 gününde 19 kişi hayatını kaybetti
15:24 Altun: Mehmet Selim Kiraz adaletin simgesi olarak hatırlanmaya devam edecek
15:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı
14:49 Siyasi partilerde bayramlaşma
11:23 Bir Başkadır Eşme’nin Bayramları!…
10:07 Adalet Bakanı Tunç, “Bu bayram Terörsüz Türkiye’ye adım attığımız bir bayram olsun.”
09:22 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan ayında bakanlık hizmet modellerinden yararlanan 155 bin aileye ziyaret etti!…
09:00 MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldız’dan tutuklama çıkışı…
08:35 (RTÜK) Başkanı Şahin’den “Günlerdir ‘özgür basın’ nutukları atanların riyakarlığını bir kez daha gördük…
08:22 Bakan Uraloğlu: Anadolu’nun kalbinde yolculuk!
00:53 Bakan Tunç: Uludağ’ki otel yangınının tüm yönleriyle  aydınlatılması için  soruşturma hassasiyetle yürütülüyor 
00:39 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, bakanlık personeli ile bayramlaştı
00:36 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle AK Parti teşkilatlarına video mesaj gönderdi…
00:23 Ekrem İmamoğlu’nun teslim etmediği telefonunun HTS kayıtlarına ulaşıldı
00:13 Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar tarafından yapılan açıklamayı “küstahça” olarak nitelendirdi ve reddetti.
00:13 Bakan Kurum’dan “Uluslararası Sıfır Atık Günü” paylaşımı
09:53 Türkiye’nin petrol üretim üssü halinde gelen Şırnak Gabar’da iki yeni sahada daha üretim başladı…
09:45 Külliye’de Ramazan programına 450 binden fazla kişi katıldı
06:37 Avrupa Savunmasının Geleceği: Trump politikaları gölgesinde yeni bir yol arayışı
00:54 İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’in boykot çağrısına tepki
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek!

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek!
29 Eylül 2022
219
A+
A-

Mersin’in Mezitli ilçesinde Polisevi’e yönelik saldırıda  bir polisimiz şehit olmuştu, bir polisimiz de yaralanmıştı. Alçak saldırının üzüntüsünü atlatamadan teröristin CHP’nin tutuklu gazeteciler listesinde yer aldığı ortaya çıktı.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’nın ‘Takvim Gazetesi’den aktardığı haberine göre, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu‘nun geçtiğimiz yıllarda söylediği ve içinde teröristin de yer aldığı isimler için kullandığı, “20’ye yakın gazeteciyi neden tutukluyorsunuz?” sözleri büyük tepkiye neden oldu.

Tepkilerin ardından kameraların önüne çıkan CHP’li Özgür Özel, raporun 2012 yılında hazırlandığını belirterek, “Bu raporda toplam 188 gazetecinin ismi var. Bunun içinden Meclis’te 3 milletvekili var. Yıllar sonra bir sayfasından CHP’ye hesap sormaya çalışan, iftira atan hadsizler var” dedi.

Şehidimizin kanı kurumadan skandal ifadelerle Selahattin Demirtaş‘ı savunan Özel, Kılıçdaroğlu’nun şeref madalyası sözlerini destekleyerek, “Yattığı her gün Demirtaş’ın nişanesidir” dedi.

Mersin’deki saldırının ardından Demirtaş’a destek

Mersin‘in Mezitli ilçesinde PKK‘lı teröristlerce düzenlenen alçak saldırıda bir polis memuru şehit oldu.

Saldırı sonrası CHP‘li Veli Ağbaba‘nın 2013’deki Tutuklu Gazeteciler Raporuna ilişkin açıklaması tekrar gündem oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu‘nun yer aldığı basın toplantısıyla duyurulan raporda, polisimizi şehit eden teröristin de yer aldığı ortaya çıktı.

CHP’Lİ ÜÇ VEKİLİN DE İMZASI VAR

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Manisa Milletvekili Özgür Özel, imzasıyla hazırlanan “Dünyanın En Büyük Cezaevi: Türkiye” isimli raporda terörist Dilşah Ercan da yer aldı.

ELİ SİLAHLI TERÖRİST BULAMADIK

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın 2013’deki Tutuklu Gazeteciler Raporuna ilişkin açıklaması gündem oldu.

Tutuklu gazeteciler arasında Mersin‘deki saldırıda canlı bomba olan PKK’lı terörist Dilşah Ercan da bulunuyordu.

Ağbaba, o dönem cezaevindeki sözde gazetecileri, “Değerli arkadaşlar rapor sonunda ulaştığımız sonuç şudur; “görüştüğümüz gazeteciler arasında ne hırsız, ne tecavüzcü, ne çete mensubu, ne de eli silahlı terörist göremedik, bulamadık. Cezaevinde tutulan gazetecilik mesleğinin ta kendisidir.” sözleriyle savundu.

HADSİZLİĞİN HESABI YOK

CHP Grup Başkanvekili Özür Özel, mecliste salı (27 Eylül 2022)  günü yaptığı basın toplantısında söz konusu iddialara sert bir dille cevap verdi.

Özel, “Terbiyesizliğin, hadsizliğin hesabı yok” dedi.

[UHA Haber Ajansı, 29 Eylül 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.