ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:00 MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldız’dan tutuklama çıkışı…
08:35 (RTÜK) Başkanı Şahin’den “Günlerdir ‘özgür basın’ nutukları atanların riyakarlığını bir kez daha gördük…
08:22 Bakan Uraloğlu: Anadolu’nun kalbinde yolculuk!
00:53 Bakan Tunç: Uludağ’ki otel yangınının tüm yönleriyle  aydınlatılması için  soruşturma hassasiyetle yürütülüyor 
00:39 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, bakanlık personeli ile bayramlaştı
00:36 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle AK Parti teşkilatlarına video mesaj gönderdi…
00:23 Ekrem İmamoğlu’nun teslim etmediği telefonunun HTS kayıtlarına ulaşıldı
00:13 Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar tarafından yapılan açıklamayı “küstahça” olarak nitelendirdi ve reddetti.
00:13 Bakan Kurum’dan “Uluslararası Sıfır Atık Günü” paylaşımı
09:53 Türkiye’nin petrol üretim üssü halinde gelen Şırnak Gabar’da iki yeni sahada daha üretim başladı…
09:45 Külliye’de Ramazan programına 450 binden fazla kişi katıldı
06:37 Avrupa Savunmasının Geleceği: Trump politikaları gölgesinde yeni bir yol arayışı
00:54 İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’in boykot çağrısına tepki
00:40 Ramazan Bayramı dolayısıyla, Polis ve jandarma yolcu gibi otobüslere binip şoförleri denetliyor…
00:27 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Her kim gençlerimizi kamu düzenini bozmaya çağırıyorsa ülkemizin geleceğini karartmaya çalışıyordur”
00:23 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Cezayir ve Ürdün Meclisi Başkanlarıyla telefom görüşmesi yaptı…
00:04 Dışişleri: Rümeysa Öztürk için girişimler sürüyor
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin sıradan bir ülke olmadığının farkına onlar da varacaklardır”
20:51 Çelik: Fanatiklerin eğitim hakkını engellemesi açık bir faşizmdir
20:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram diplomasisi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

KOTO üyesi mimar, mühendis ve inşaatçılardan; Milli İrade Meydanı Projesi’ne tam  not 

KOTO üyesi mimar, mühendis ve inşaatçılardan; Milli İrade Meydanı Projesi’ne tam  not 
6 Ocak 2022
718
A+
A-

KOCAELİ – UHA HABER / Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit Milli İrade Meydanı’nda hayata geçireceği proje uygulaması, KOTO üyesi mimar, mühendis ve inşaatçılardan oluşan heyete tanıtıldı.

(UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘nın haberine göre, Başkan Bulut’un da yer aldığı toplantıda KOTO heyetinin ortak görüşü: Milli İrade Meydanı Projesi’ne tam  not 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit için önemli olan ve birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapan Milli İrade Meydanı’nı kent meydanına çeviriyor.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen kapsamlı bir toplantıda kent kamuoyuyla paylaşılan proje, KOTO’da düzenlenen ayrı bir toplantıda da ele alındı.  

IHLAMUR’DAN KAPSAMLI SUNUM  

KOTO Başkanı Necmi Bulut, inşaat sektörünü temsilen Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, inşaat mühendislerini temsilen Yönetim Kurulu Üyesi İnşaat Yüksek Mühendisi Abdurrahman Çuhadar, Mimar, Mühendis ve Danışmanlık Hizmetleri Grubu’nun yer aldığı 18. Meslek Komitesi’ni temsilen Komite Başkanı İnşaat Mühendisi/Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Levent Yapıcı, Komite Başkan Yardımcısı Makine Mühendisi Fatih Özcan ve aynı zamanda  Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Mimar Nurhayat Güldüren’in yer aldığı toplantıda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanı Serkan Ihlamur, projeyle ilgili kapsamlı ve teknik bilgiler verdi. 

PROJE HAKKINDA  

Yaklaşık 50 bin m² büyüklüğe sahip alanda yapılacak projenin, bölgenin cazibe merkezi olacağını ifade eden Ihlamur, “İçerisinde değişebilir ve yenilenebilir olarak öngörülen, öğrenme, paylaşma ve hareket fonksiyonlarına hizmet eden toplam 2 bin 796 m² tek katlı parçalı kapalı alan inşa edilecek. Alan içerisinde ayrıca 125 kişilik çok amaçlı salon, fitness ve spor stüdyosu, kitap kafe, eğitim atölye ve sınıfları, kafe yapıları yer alıyor. Alanda ayrıca 14 bin 800 m² toplanma alanı, kuru havuz, 13 bin 50 m² içerisinde doğal amfi oturma alanları, çocuk parkı, açık oyuncak alanı, açık sergi alanı da yer alan yeşil alan, 11 bin 140 m² 350 araçlık açık otopark olacak” dedi.  

BAŞKAN BULUT: KENTİMİZİN VİTRİNİ  

Projeyi KOTO’nun teknik ve yetkin ekibiyle birlikte inceleyen KOTO Başkanı Necmi Bulut, “İzmit eski Perşembe Pazarı olarak bilinen Milli İrade Meydanı, kentimizin vitrini konumunda. Gerek kara ve demir yollarından görünürlüğü, gerekse İzmit’in ticari bölgelerini birbirine bağlayan bir konumda olması, kentimizin mimari değerini artıracaktır. Projeyi ilimize kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederken, kısa sürede kentimizin ekonomik ve sosyal hayata kazandırılmasını bekliyoruz” dedi.  

HABER : Süleyman DURAK

[UHA Haber Ajansı, 06 Ocak 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.