Kocaeli’ndeki Yürüyüş yolu Diş Hekimliği’nde yeni bir mekana kavuştu!

Sağlık alanında önemli bir gelişme gösteren Kocaeli yeni ve modern bir Diş Sağlığı muayenesine sahip oldu.
UHA / İnternational News Agency
Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunu pırıl pırıl iki genç diş hekimi, İzmit kent merkezinde Karabaş mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Önvural Apartmanı No:143/1 adresindeki ( Yürüyüş yolu Yenicuma Yapı Kredi Bankası karşısı) modern ve donanımlı muayenehanenin açılışı gerçekleştirdi.
Açılışa Diş Hekimleri Utku Sarı ve Ece Gelgit’in aileleri, yakınları ve diş hekimi meslektaşları katıldı.
SEKA ve İSU’ da çalışıp emekli olan İsmail Sarı’nın oğlu olan Diş hekimi Utku Sarı burada yaptığı konuşmada, İzmit’te doğduğunu ve tüm eğitimlerini burada tamamladığını belirterek, yaklaşık 1 yıl Ankara ve 6 ay İzmit’te özel kliniklerde çalıştıktan sonra kendi muayenehanesini kurup doğup büyüdüğünü söyledi.
İzmit’e ve hemşehrilerine hizmet edebilmenin ve onlara ağız ve diş sağlığı alanında destek olabilmenin heyecanını ve gururunu yaşadığını dile getiren Diş hekimi Utku Sarı, ‘’ Tüm hastalarımızı yeni bilgi ve birikimlerimizi pratiğe dökebilme imkanı yaratan son teknolojik cihazlarla donanımlı muayenehanemize bekleriz.’’ şeklinde konuştu.
Aslen Ankara’lı olan lisans eğitimini Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlayan Diş Hekimi Ece Gelgit ise; uyumlu, güler yüzlü ve disiplinli çalışma anlayışı ile Ağız ve Diş Sağlığı hususunda İzmitlilere ve tüm hastalara destek olma arzusunda olduklarını belirterek, hedeflerinin ‘’ Güzel tedavilerle birlikte güzel gülüşler sağlamak’’ olduğunu kaydetti.
Gazeteci* Mustafa SALMAN