ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:41 Bakan Bak, “Türkiye Yüzyılı, dijitalin yüzyılı, gençlerin, sporun yüzyılı olacak”
00:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze soykırımının hesabının sorulmadığı bir dünya huzura kavuşamayacaktır
00:29 Doğru müdahaleyle disleksili bireyler okuma yapabilirler
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Recai Kutan için başsağlığı mesajı
00:17 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nda yolcu rekoru
00:16 Emine Erdoğan: Bu karanlık günler, bir halkın özgürlük umudunu söndüremeyecek
00:09 Recai Kutan vefat etti
00:07 SPD Taşkın Alt Kurulu’nun üçüncü toplantısına katıldı
00:04 Katil Siyonist İsrail’in katliamlarına Batı medyasından destek! Kirli oyunları ifşa oldu: Soykırımı böyle gizlemeye çalıştılar!
00:04 Kayseri Gastronomi Günleri’nin 2.’si kapılarını misafirlerine açtı
10:10 Almanya’da resesyon çanları çalıyor
10:07 AK Parti Fiber Altyapı İşini, Operatörlerden Ayıracak mı?
09:06 Otomotiv ihracatı eylülde yüzde 21 artışla 3,4 milyar dolar oldu
06:55 Tarım ve Orman Bakanlığı’nın uygulaması, taklit ve hileli gıda listeleri artık anlık olarak elektronik ortamda tüketicilerle paylaşılıyor
06:34 Nefret Söyleminin Sahiplenilmesi ile Ne Amaçlanıyor?
06:13 Irak ve Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda; Son bir haftada 58 teröristi etkisiz hâle g
06:00 Elon Musk ilk kez Trump’ın seçim mitingine katıldı
00:48 TBMM’de yoğun mesai başlıyor: İşte gündem maddeleri…
00:34 Katil İsrail Beyrut’u şimdiye kadarki en ağır bombardımanla vurdu
00:32 İzmir Körfezi’ne ‘nefes’ olacak eylem planı bugün açıklanacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gül Kabacaoğlu’nun ilk Sİngle çalışması Spotify’dan sonra iTunes müzik marketlerde yerini aldı

Gül Kabacaoğlu’nun ilk Sİngle çalışması Spotify’dan sonra iTunes müzik marketlerde yerini aldı
18 Kasım 2022
2.451
A+
A-

Aydın’ın Kuşadası’nda yaşayan Gül KABACAOĞLU, ilk Single çalışmasını tamamlayarak müziksever hayranlarıyla buluşturdu.

TÜRKUAZ Uluslararası Haber Ajansı (TÜHA)’na Single çalışmasıyla ilgili bilgi veren Gül KABACAOĞLU, ilk Single çalışması olması dolayısıyla büyük heyecan duyduğunu söyledi.

ilk Single çalışmasının Spotify’dan sonra iTunes müzik marketlerde yerini aldığını ifade eden KABACAOĞLU, Söz – Beste’nin kendisine ait olduğunu belirterek, Aranje çalışmalarını Ömer Yüksel Çankırlar’ın, düzenlemenin ise Erdem Ataner Yüce’nin yaptığını ifade etti.

Fotoğraf açıklaması yok.

Gül KABACAOĞLU, İzmir’de stüdyoda iki deneyimli ekiple çalışmaktan büyük bir keyif aldığını belirterek, ileride yapacağı tüm çalışmaları aynı ekip Ömer Yüksel ÇANKIRLA ve Erdem Ataner YÜCE’yle çalışacağını belirtti.

“Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” diyen KABACAOĞLU, “bazı insanların öğütleri ideolojilerinizi değiştirir ve lider olurlar” diyor ve devam ediyor:

“O yüzden ki, altın bileziğinizi elinize alsanız da hobilerinizden vaz geçmeyin. Çünkü sadece mutlu insanlar, mutluluk inşa edebilirler.
Mutlu insanlar kalite ve verimliliği arttırabilir ve gerçek başarıya ulaşabilirler.

İnsan Kaynakları Müdürü olarak tavsiyem, veriminizi arttıracak hobilerinize zaman ayırın. Köşe yazarlığı, şiir yazarlığı, beste ve söz yazarlığı… İlk single çalışmam için beni cesaretlendiren arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Çok eğlendim çok keyif aldım, en önemlisi çok mutlu oldum…”

Emeği geçenlere ve ilhama teşekkür eden KABACAOĞLU, bir süre dinlendikten sonra yeni çalışmalarının da olacağını dile getirdi.
Gül Kabacaoğlu adlı kullanıcının profil fotoğrafı

Gül KABACAOĞLU kim:

1984 Şubatının 19’unda İzmir’de dünyaya gelen Gazeteci, Yazar ve Şair daha küçük yaşlarda sanata ve edebiyata ilgi duymaya başladı. İlk okulu Özkanlar ilk öğretim okulunda tamamlayan Gül KABACAOĞLU, daha sonra Suphi Koyuncuoğlu Orta okulunda orta öğretimine devam etti.

Kompozisyon derslerinde ki başarısı edebiyat öğretmenleri tarafından takdir edilmeye başlandığında, içine kapanıklığını kalemiyle giderebildiğini farkeden KABACAOĞLU, kendini şiir ve yazılarıyla anlatmaya başladı.

Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nin süper bölümünde öğrenimine devam ederken katıldığı şiir yarışmasında ‘Gülüm‘ Şiiriyle kazandığı birincilik ödülü Gül KABACAOĞLU’nun ilk derecesi oldu. Aynı zamanda müzikle ilgilenen Kabacaoğlu ‘İzmir İl Milli Eğitim Türk Sanat Müziği Korosu‘nda dört yıllık aldığı eğitim sonrasında, kendini şiirlerin yanında besteleriyle de ifade etmeye başladı.

KABACAOĞLU’nun hayatında sanatın her dalı önem taşıyor, Amatör olarak yaptığı resimler, yazdığı şiirler ve bestelediği şarkılar Gül KABACAOĞLU’na göre olgunlaşmasında ve hayat persfektifini oluşturmasında büyük rol oynadı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri mezunu olan Gazeteci, Yazar ve Şair Gül KABACAOĞLU, edebiyatla amatör olarak ilgilenmeye devam ediyor.

Gül KABACAOĞLU, kendini ifade edemediğine inandığı konularda kalemini eline alıyor. Duygusal şiirlerinin yanında vatan ve insana dair yazdığı şiirlerden ayrı köşe yazılarıyla okurlarına mesaj vermeyi ve bir şeyler anlatmayı sürdürüyor…

[UHA Haber Ajansı, 18 Kasım 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.