ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
10:07 Adalet Bakanı Tunç, “Bu bayram Terörsüz Türkiye’ye adım attığımız bir bayram olsun.”
09:22 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan ayında bakanlık hizmet modellerinden yararlanan 155 bin aileye ziyaret etti!…
09:00 MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yıldız’dan tutuklama çıkışı…
08:35 (RTÜK) Başkanı Şahin’den “Günlerdir ‘özgür basın’ nutukları atanların riyakarlığını bir kez daha gördük…
08:22 Bakan Uraloğlu: Anadolu’nun kalbinde yolculuk!
00:53 Bakan Tunç: Uludağ’ki otel yangınının tüm yönleriyle  aydınlatılması için  soruşturma hassasiyetle yürütülüyor 
00:39 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, bakanlık personeli ile bayramlaştı
00:36 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle AK Parti teşkilatlarına video mesaj gönderdi…
00:23 Ekrem İmamoğlu’nun teslim etmediği telefonunun HTS kayıtlarına ulaşıldı
00:13 Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar tarafından yapılan açıklamayı “küstahça” olarak nitelendirdi ve reddetti.
00:13 Bakan Kurum’dan “Uluslararası Sıfır Atık Günü” paylaşımı
09:53 Türkiye’nin petrol üretim üssü halinde gelen Şırnak Gabar’da iki yeni sahada daha üretim başladı…
09:45 Külliye’de Ramazan programına 450 binden fazla kişi katıldı
06:37 Avrupa Savunmasının Geleceği: Trump politikaları gölgesinde yeni bir yol arayışı
00:54 İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’in boykot çağrısına tepki
00:40 Ramazan Bayramı dolayısıyla, Polis ve jandarma yolcu gibi otobüslere binip şoförleri denetliyor…
00:27 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Her kim gençlerimizi kamu düzenini bozmaya çağırıyorsa ülkemizin geleceğini karartmaya çalışıyordur”
00:23 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Cezayir ve Ürdün Meclisi Başkanlarıyla telefom görüşmesi yaptı…
00:04 Dışişleri: Rümeysa Öztürk için girişimler sürüyor
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin sıradan bir ülke olmadığının farkına onlar da varacaklardır”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ekrem İmamoğlu’na operasyon içeriden mi yapıldı?

Ekrem İmamoğlu’na operasyon içeriden mi yapıldı?
1 Şubat 2022
412
A+
A-

İSTANBUL – UHA HABER / STAR Gazetesi Yazarı ve TRT 1 Ana Haber Sunucusu Ersoy DEDE, İstanbul’da binlerce aracın yollarda kaldığı, on binlerce insanın geceyi sokaklarda geçirdiği gün Ekrem İmamoğlu’nun bir balıkçıda misafir ağırladığı fotoğrafların çokça konuşulduğuna dikkat çekiyor.

Ersoy DEDE, kaleme aldığı ‘Ekrem İmamoğlu’na operasyon içeriden mi yapıldı?‘ başlıklı köşe yazısında, “Elbette üzerine konuşulacak çok ayrıntı var. Fakat herhalde en çarpıcı olanı, İmamoğlu’nun da en çok merak ettiği kısmı, mazruftan ziyade zarf kısmı olmalı, değil mi? Yani o fotoğrafları kim çekti ve kime servis etti?” diyor.

“Bakın CHP’nin 18 yıllık genel başkanı Deniz Baykal’ın nasıl gönderildiği hiç çıkmasın aklınızdan” diyen DEDE, CHP siyasetini dizayn eden servislerin nasıl çalıştığını anlatması bakımından çok önemli bir referans olduğunun altını çiziyor.

'Önder Sav 40 gündür biliyordu' iddiası - SİYASET HaberleriErsoy DEDE, “Genel Sekreter Önder Sav, o tarihe kadar tam kadro Baykal’ın arkasında tuttuğu delegasyonu bir gecede Kılıçdaroğlu’na geçirmedi mi? Baykal’ın arkasından sadece Savcı Sayan ağladı hatırlayın.. ” diyor.

Bir gün öncesine kadar aday olmayacağını açıklayan Kılıçdaroğlu bir gün sonra kendini genel başkanlık koltuğunda bulduğunu ifade eden Yazar DEDE, “Öyledir bu işler. Daha çok yeni. CHP’nin kendi cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için, kendi kanalları Halk TV’ye ‘fazla göstermeyin’ talimatı verildiğini, bizzat kanalın genel yayın yönetmeni açıkladı. Daha ne olsun?” diye getiriyor.

**

STAR Gazetesi Yazarı Ersoy DEDE, şöyle devam ediyor:

Ekrem İmamoğlu İstanbul karla felç olmuşken balıkçıda yemekte olduğunu  kabul etti - Internet Haber“Bakın bakın. Manzaraya iyi bakın. İstanbul’da afet durumu var. Üniversiteler, Valilik arka arkaya tedbir kararları açıklıyor. Ki Başkan da farkında aslında İstanbul’un durumunun. Gideceği restoranın önüne kar küreme aracı yollamış olmasından belli. Apaçık İstanbul’da alarm verilmiş durumda yani. Bu şartlarda; Başkan balıkçıda misafirlerini ağırlıyor, sözcüsü de kayak tatilini geçirdiği Alpler’deki otelinden twit atıp, hizmet bekleyen seçmene ‘troller’ diye hakaret ediyor”.

İBB Sözcüsü Murat Ongun yurtdışında olduğu haberlerini doğruladı - Son  Dakika Haberleri İnternetDEDE, “Ne Başkan’ın sözcüsü tatilini ertelemiş ne de Başkan da balıkçı randevusunu iptal etmiş. Nereden baksanız skandal. Ama her ikisi de uyanık olsun diye hatırlatıyorum, birisi kasten onlara bu hatayı yaptırdı. Zamanında ve yeteri kadar tuzlama yaptırmayan da kışla mücadele araçlarına zincir taktırmayan da Murat Ongun’a, ‘git sen gözün arkada kalmasın, biz hallederiz buraları‘ diye de, Başkan’ın balıkçıdaki fotoğraflarını servis eden de aynı merkez” diyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener - Sputnik Türkiye, 1920, 10.03.2021“Hadi daha açık söyleyelim. Ekrem İmamoğlu’nun Meral Akşener ile birlikte hareket etmesinden rahatsız olan Kılıçdaroğlu düğmeye bastı” şeklinde dile getiren Yazar Ersoy DEDE, “Aslında erken olduğunu düşünüyordu. Ama fırsat önüne altın tepside geldi. Geçmiş tecrübelerden hareketle, böylesi bir afet durumunda İmamoğlu’nun çığ altında kalabileceğini değerlendirip operasyonu başlattı. Gelin üç gündür devam eden tartışmalarda CHP’nin Genel Başkanı ve İstanbul İl Başkanı nasıl tavır almış, kendiniz bakın. Sahip çıkmışlar mı belediye başkanlarına? Algı yeterince tahkim edildikten sonra yani bugün ve ilerleyen günlerde destek açıklaması yapabilirler fakat bade harabül Basra” olduğunun altını çiziyor.

**

Muhalefetin 6 partisi yeni masa kuruyor - bianetSARIGÜL’ÜN RENKLİ SİYASETİ

DEDE, Yeni kurulan partilerin sayısının hızla arttığına dikkat çekiyor ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin doğası gereği özellikle ittifaka katılımlar üzerinden yapılan ince matematik hesapları nedeniyle binde 1’lik partilerin bile öneminin olduğunu söylüyor.

“Şöyle düşünün, güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönüş hazırlıklarını 6 parti yürütüyor. Bu altı parti aynı zamanda Millet İttifakı’nın doğal bileşenleri değil mi?” diyen Ersoy DEDE,  “CHP ve İYİ Parti’nin majör bir tabanı olduğu muhakkak. Peki; Gelecek Partisi, DEVA Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’nin ne kadar oyları var ki? Kendi yaptırdıkları anketlerde bile durumları ortada. Ama dikkate alınıyor ve kulübe dahil ediliyorlar. Demek ki önemli” olduğunu ifade ediyor.

Mustafa Sarıgül Kimdir? Nereli Kaç Yaşında? BiyografisiYazar DEDE, bu partiler arasında belki de son dönem en fazla konuşulan isimin Mustafa Sarıgül olduğunun altını çiziyor ve “Açık söylemek gerekirse en başlarda; arabada türkü söylediği, yemek masasında sünnet mesajı verdiği, kadınlarla koridorda yürüdüğü kısa tiktok videoları üzerinden konuşuluyordu. Fakat öyle ya da böyle, Bu videolar sayesinde o mecralardaki herkese ulaşmayı başardı” şeklinde aktarıyor.

STAR Gazetesi Yazarı Ersoy DEDE, ‘Ekrem İmamoğlu’na operasyon içeriden mi yapıldı?‘ başlıklı köşe yazısını şöyle noktalıyor:

Türkiye Değişim Partisi - Reviews | Facebook“Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da ve Karadeniz’de zaten bir karşılığı vardı şimdi artık kendini ‘apolitik‘ diye tanımlayan bir kuşağa da erişmeyi başardı. Bakın bu azımsanacak bir iş değil. Ayrıca hâlâ da Anadolu’yu dolaşmaya devam ediyor. Gittiği yerlerde ise hükümetin başarılı icraatlarından da komplekssiz bir biçimde, övgüyle söz ediyor. Bu önemli. Eleştirirken iyi olanın da hakkını vermek. Yeni partiler içinde Sarıgül’ün Türkiye Değişim Hareketi’ni takip etmekte yarar var”.

HABER : Ataner YÜCE

[UHA Haber Ajansı, 01 Şubat 2022]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.