ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:33 Agriconnect Türkiye Sürdürülebilir Gelecek Platformu, COP29 Taraflar Konferansı’na katılacak
09:17 Çay içerken yanında yenilenlere dikkat: Kalsiyum ve demir emilimini sıfırlıyor
07:47 Tarım ve Orman Bakanlığı yeni listeyi açıkladı: Sağlığı riske atan tereyağı ve peynirler tek tek ifşa edildi
07:34 AB, “düzensiz göçle mücadele yasalarını sertleştirme” kararı aldı
06:47 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Cumhurbaşkanlığı onayıyla yürütülen Kartepe Haddane ve Çevre Tahribatı projesinden vazgeçilmesi son derece önemli”
06:09 CHP’li Bülbül, kayıp çocuk sayısını açıklayamayan TÜİK’i eleştirdi
01:01 Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara aktarılıyor
00:54 Ömer Çelik’ten katil İsrail’in bakanına tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir
00:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Azerbaycan’a kutlama mesajı
00:39 İstanbul’daki bebek ölümleriyle ilgili 22 kişi tutuklandı
00:33 Dışişleri’nden soykırımcı katil İsrail’in eli kanlı bakanına fotoğraflı tepki
00:32 İran Dışişleri Bakanı Türkiye’de: Ankara, Tahran’a karşı elini güçlendiriyor mu?
00:21 Hakan Fidan Hamas üyelerini kabul etti
00:13 Cevdet Yılmaz: Barış katliamla değil Filistin halkının haklı talepleri karşılanarak sağlanabilir
00:08 Beyaz Saray: “Yahya Sinvar’ın öldürülmesi Gazze’de olası ateşkes için bir dönüm noktası olabilir”
00:08 İstanbul’da Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği toplantısı: Erdoğan İsrail’e silah ambargosu için BM’ye çağrı yaptı
00:02 Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Kulüpler Birliği (KOBSKA) ve  Su Politikaları Derneği  “Ticari İşletmelerin Yeşil Ekonomiye Geçişinin Desteklenmesi” projesinde işbirliği yapacak
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaptıklarımızın üzerine daha fazlasını koymaya geliyoruz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yaptıklarımızın üzerine daha fazlasını koymaya geliyoruz”
13 Nisan 2023
207
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlenen AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı Açılış Töreni’nde yaptığı konuşmada, “Yaptıklarımızın üzerine daha fazlasını koymaya geliyoruz” dedi.

“YAPTIKLARIMIZ ÜZERİNE DAHA FAZLASINI KOYMAYA GELİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, alandaki vatandaşlara, “Bugüne kadar 7’li masadan terör örgütleriyle mücadelenin kararlı şekilde süreceği, huzur ve güven ikliminden taviz verilmeyeceği yönünde Allah aşkına söyleyin, bir söz duydunuz mu? Terör örgütlerinin başını sınırlarımız ötesindeki inlerinde ezmek için yürüttüğümüz operasyonların devam edeceğine dair bir söz duydunuz mu? Küresel bir proje olan sapkın akımları ülkemizden uzak tutmak için kararlı bir duruş iradesi duydunuz mu?” diye sordu.

“Hayır” karşılığını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hiçbirini de duyamazsınız. Çünkü 7’li masa bunları yapmamanın pazarlığıyla seçime gidiyor. Bu böyle büyük proje. Dikkat ederseniz masadakilerin hiçbirinin ülkeye herhangi bir eser kazandırmak, milletimize herhangi bir hizmet getirmek gibi bir derdi yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu anda muhalefet partisinde olan Ankara, İstanbul, İzmir büyükşehir belediyelerinin övünülecek bir eserlerinin bulunmadığını belirterek, şöyle devam etti: “Niye, çünkü masanın böyle bir misyonu yok. Onlara verilen görev başka, onlar yapmaya değil, yıkmaya geliyor, yıkmaya. Biz yaptıklarımız üzerine daha fazlasını koymaya geliyoruz. Onlar ülkeyi ileriye taşımaya değil, geriye götürmeye geliyor. Biz Cumhuriyetimizin yeni asrını Türkiye Yüzyılı yapmaya geliyoruz. Fark o kadar açık ki size daha fazlasını söylemeye gerek duymuyorum. Unutmayın, ‘eskilerin deyimiyle çalıda gül bitmez.’ Çalıda gül bitmeyeceği gibi bunlardan da hayırlı iş, eser, hizmet sadır olmaz. Hangi maskeyi takarlarsa taksınlar gerisindeki gerçek niyetleri ve pazarlıkları saklayamazlar. Ama merak etmeyin hep söylediğimiz gibi ‘başaramayacaklar.’ Milletimizin uğruna bedeller ödeyerek elde ettiği kazanımlarının, 3-5 muhteris eliyle heba edilmesine göz yummayacağız.”

“BİZ YILIN HER GÜNÜ MİLLETİMİZLE BERABERİZ”

Alandakilere, “14 Mayıs’ta bunları siyasi mevta yapmaya hazır mısınız?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Evet” cevabı üzerine, “Öyleyse çok çalışacağız, ne kendi geleceğimizi ne de evlatlarımızın istikbalini 7’li kumar masasında bozuk para gibi harcanmasına rıza göstermeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs’ın bu bakımdan çok önemli olduğunu dile getirerek, hem AK Parti’nin hem de Cumhur İttifakı partilerinin milletvekili adaylarının ve seçim beyannamesinin Salı günü yapılan AK Parti Seçim Beyannamesi programıyla açıklandığını anımsattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: “Esasen biz yılın her günü milletimizle beraberiz. Seçimlere kadar her gün, gece gündüz sizlerle birlikte olmayı sürdüreceğiz. Allah’ın izniyle 21 yıllık eser ve hizmetlerimize de ülkemize ve milletimize bundan sonrası için sözümüz olan Türkiye Yüzyılı vizyonumuza da güveniyoruz. Varsa böyle bir birikimi, kapasitesi ve vizyonu olan, ne diyoruz, ‘çıksın karşımıza.’ Ne bize ne de rakibimize gözü kapalı oy vermeyin. Herkesi kantarınızda tartın, kıratını ölçün, notunu verin ve tercihinizi ona göre yapın. Unutmayın, 14 Mayıs’ta sandığa gittiğinizde sadece Cumhurbaşkanı adayları ve ittifaklar arasında bir tercih yapmayacaksınız, atacağınız olaylarla aynı zamanda 15 Mayıs sabahı nasıl bir Türkiye’ye uyanmak istediğinize de karar vereceksiniz.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankaralıların basiretine, ferasetine, evlatlarının geleceği konusundaki hassasiyetine güvendiğini dile getirdi.

Açılışı yapılan AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı’nın Ankaralılara hayırlı olmasını dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yatırımı şehre kazandıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının yüklenici firmasında çalışan mühendisinden işçisine herkesi tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı’nın açılışını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.