ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:35 Ankara ATO’da sanatseverler kapılarını açan ARTNOUVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
10:02 NATO Savunma Bakanları Toplantısı’ndan notlar!
09:25 Zeytinyağı piyasası ve küresel ısınma
09:14 Ortadoğu için kader seçimi: Trump mı Harris mi?
08:53 Alman hükümetinin tartışmalı güvenlik paketinde neler var?
07:34 Kitap: Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerden geçiyor!
07:15 Ukrayna’daki İngiltere – ABD Rekabeti!
06:02 Biden İsrail’in İran’ın Nükleer Tesislerini Hedef Almasına Karşı
02:27 BakanTunç, “Adalet ve eğitim kalkınmanın ön şartı”
02:19 TBMM’de bütçe maratonu başlıyor
00:51 Florlu sera gazlarına ilişkin yönetmelik yayımlandı
00:37 Almanya’nın Düzensiz Göçü Önleme Çabaları
00:30 Dünya Gıda Üretimi Su Krizi Nedeniyle Risk Altında
00:29 Yılmaz: “2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, bu kazanımlarımızı sürdürülebilir hale getirecek”
00:23 İsrail’in Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğü iddia edildi
00:18 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
00:11 İzmir-Bremen hattında ticaret-bilim-kültür zirvesi
11:35 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı orman temizliği yapılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin huzurundan en ufak bir taviz veremeyiz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin huzurundan en ufak bir taviz veremeyiz”
22 Eylül 2024
11
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin huzurundan en ufak bir taviz veremeyeceklerini söyledi.

UHA / İnternational News Agency

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konunun bilinmesini istediğine dikkati çekerek, “Milletimizin huzurunu kaçıran kamu düzenini bozan yaptığının yanına kar kalacağını zanneden herkes devletimizin kadife eldiveni içindeki çelikten yumruğuyla karşı karşıya olacaktır. Türkiye’nin huzurundan en ufak bir taviz veremeyiz. Bu konuda son derece kararlıyız, dirayetliyiz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlete, millete veya demokrasiye yönelik en küçük bir güvenlik tehdidini dahi görmezden gelmediklerini hem güvenliği tam manasıyla sağlamaya çalıştıklarını hem de bunu hukuk ve demokrasi çerçevesinde yapmaya hassasiyet gösterdiklerini bildirdi.

“Türkiye’yi güvenlik hizmetleri başta olmak üzere her alanda dünyada örnek gösterilen seviyelere taşıyana kadar çabalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah bunu da sizlerle başaracağız.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Emniyet’in Türkiye’nin bugün ulaştığı seviyelerde emeğinin ve alın terinin çok önemli rolü bulunduğunu kaydetti.

Tendürek'te teröristlerin kullandığı 9 odalı mağara ile cephanelik bulundu | TRT Haber Foto Galeri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aşılmaz denilen dağlarda, Gabar’da, Cudi’de, Tendürek’te, Bestler Deresi’nde, tüm o mağaralara inlere girdiniz ve bu teröristleri oralardan çıkarmak suretiyle temizlediniz. İşte o geçilmez denilen yamaçlarda, bu cennet vatanın her karışında, her noktasında büyük bir sorumluluk üstlendiniz.” ifadesini kullandı.

Milletin huzuru, güvenliği ve istikbali için nöbet tutarken namlunun ucuna sadece gözlerini değil gönüllerini de koyduklarına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Allah hepinizden razı olsun, Allah ayağınıza taş değdirmesin’ diyorum. Sizler bizim gururumuzsunuz, milletimizin medarıiftiharısınız, sizler bu milletin bağrından çıkmış öz be öz evlatlarısınız.” dedi.

Polis ve jandarmanın ne denli çetin şartlar altında vazife yaptığının farkında olduğuna işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları belirtti:

“85 milyonun esenliği için nasıl büyük bir özveride bulunduğunuzu çok iyi biliyorum. Sizlerle her zaman övündüğümü ve her zaman övüneceğimi bilmenizi istiyorum. Şunu unutmayınız değerli kardeşlerim… Türkiye kendi başına asla bırakılmayacak bir ülkedir. Attığımız her adım, yaptığımız her hamle, hayata geçirdiğimiz her proje bu bölgeye dair planları olanları rahatsız etmektedir. Bölgemizi lime lime etmek isteyenler bizden rahatsız oluyorlar. Vadedilmiş topraklar hayali kuranlar, bizden rahatsız oluyorlar. Eski sömürü çarklarını çevirmek isteyenler bizden rahatsız oluyorlar. Silah lobileri, kaos lobileri, mazlumların gözyaşından beslenen kan tüccarları bizden, büyüyen ve güçlenen Türkiye’den rahatsız oluyorlar. Nasıl atalarımız bu toprakları canlarını feda ederek vatan eylediyseler biz de burayı vatanımız olarak korumak için daima mücadele edeceğiz.”

Türk Polis Teşkilatı 173. Yılında Jandarma Daima Yanınızda

“Milletimizin kalbini kazanmaya daima özen gösterin”

Rehavete kapılmayacaklarını ve gardlarını asla indirmeyeceklerinin altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun için herkese önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Polis ve jandarmanın dikkat etmesini istediği hususları paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Huzurumuza, emniyetimize, birliğimize, toplumsal barışımıza kasteden tahrikler karşısında her zaman müteyakkız olun. Milletimizin sizden beklediği vazifeyi yerine getirirken vakur, soğukkanlı ama çok kararlı bir şekilde davranın. Nerede görev yaparsanız yapın, milletimizle el ele, gönül gönüle verin. Milletimizin kalbini kazanmaya daima özen gösterin. Üzerinde şerefle taşıdığınız üniformada şehitlerimizin ve gazilerimizin hakkı olduğunu bir an olsun aklınızdan çıkarmayın. Sizlerden görevinizi ifa ederken bunları mutlaka gözetmenizi bekliyorum.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, vazifesini hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde yapan her polisin ve jandarmanın kardeşi olduğunu, “Türkiye Cumhurbaşkanı olarak meşruiyet içerisinde özellikle bu çizgiden sapmayan her kamu görevlisi gibi sizlerin de sonuna kadar yanınızdayım. Polisimizle jandarmamızla milletimizin arasına nifak sokmak isteyenlere bugüne kadar fırsat vermedik, bundan sonra da asla izin vermeyeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.