ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:41 Bakan Bak, “Türkiye Yüzyılı, dijitalin yüzyılı, gençlerin, sporun yüzyılı olacak”
00:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze soykırımının hesabının sorulmadığı bir dünya huzura kavuşamayacaktır
00:29 Doğru müdahaleyle disleksili bireyler okuma yapabilirler
00:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Recai Kutan için başsağlığı mesajı
00:17 Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı’nda yolcu rekoru
00:16 Emine Erdoğan: Bu karanlık günler, bir halkın özgürlük umudunu söndüremeyecek
00:09 Recai Kutan vefat etti
00:07 SPD Taşkın Alt Kurulu’nun üçüncü toplantısına katıldı
00:04 Katil Siyonist İsrail’in katliamlarına Batı medyasından destek! Kirli oyunları ifşa oldu: Soykırımı böyle gizlemeye çalıştılar!
00:04 Kayseri Gastronomi Günleri’nin 2.’si kapılarını misafirlerine açtı
10:10 Almanya’da resesyon çanları çalıyor
10:07 AK Parti Fiber Altyapı İşini, Operatörlerden Ayıracak mı?
09:06 Otomotiv ihracatı eylülde yüzde 21 artışla 3,4 milyar dolar oldu
06:55 Tarım ve Orman Bakanlığı’nın uygulaması, taklit ve hileli gıda listeleri artık anlık olarak elektronik ortamda tüketicilerle paylaşılıyor
06:34 Nefret Söyleminin Sahiplenilmesi ile Ne Amaçlanıyor?
06:13 Irak ve Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonlarda; Son bir haftada 58 teröristi etkisiz hâle g
06:00 Elon Musk ilk kez Trump’ın seçim mitingine katıldı
00:48 TBMM’de yoğun mesai başlıyor: İşte gündem maddeleri…
00:34 Katil İsrail Beyrut’u şimdiye kadarki en ağır bombardımanla vurdu
00:32 İzmir Körfezi’ne ‘nefes’ olacak eylem planı bugün açıklanacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Başkan Koştu; “Önümüzdeki Yüz Yıl Bergama’nın! Temellerini Bugünden Atıyoruz”

Başkan Koştu; “Önümüzdeki Yüz Yıl Bergama’nın! Temellerini Bugünden Atıyoruz”
30 Aralık 2021
317
A+
A-

İZMİR-UHA HABER / Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu; “Bergama’mızın lokomotifi Batı Anadolu Serbest Bölgemiz, yükü Kuzey Ege Çandarlı Limanı, mücevheri Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projemiz olacak” dedi.

ESBAŞ CEO'SU DR. FARUK GÜLER MOPSAN A.Ş.'NİN DE BAŞKAN VEKİLİ VE CEO'SU  OLDU - ESBAŞEge Serbest Bölgesi (ESBAŞ) CEO’su Dr. Faruk Güler, (UHA) Uluslararası Haber Ajansı‘na yaptığı açıklamada, Bergama’nın artık geri dönülemez bir gelişimin ve değişimin arefesine girdiğini, bu gelişim ve değişimde ilçe başkanlığından itibaren Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun, emeği ve çabasının çok olduğunu söyledi.

Dr. Faruk Güler, “Bizim yapmamız gereken; büyük çerçevede gerekleri yerine getirilen bu değişimin, şimdi yerelde de planlamasını yapmak” olduğunu ifade etti.

Dr. Güler, yılların ilgisizliği ve bugüne kadar üretilmeyen vizyon projeler yoksunluğu nedeniyle potansiyeli hep göz ardı edilen kadim şehir Bergama’nın, 20 bin kişinin istihdam edileceği Serbest Bölge ile yıldızının parlayacağı dönemece geldiğini belirtti.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu Kimdir? - Emlak SayfasıBergama Belediye Başkanı Hakan Koştu da, “Bakırçay’ın gözbebeği Bergama’mız yıllardır vizyoner bakış açısından yoksun yönetilmenin acılarını çekiyor. Ama bu kötü gidişat, her birisi ülkemizin büyüklüğüne büyüklük katacak dev projelerle yok olacak” dedi.

Başkan Koştu, Bergama’nın potansiyelinin lokomotifinin Batı Anadolu Serbest Bölgesi olduğunu hatırlatarak, Bergama’nın yükünü kaldıracak Kuzey Ege Çandarlı Limanı, mücevheri Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi olacağını ve ekonomiden turizme parlayacağı günlerin sırada olduğunun altını çizdi.

Bergama'da Yerli Rüzgar EnerjisiGeçtiğimiz Eylül ayında Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile kurulması çalışmalarında sona yaklaşılan Batı Anadolu Serbest Bölgesi (BASBAŞ) için çalışmaların hızlandırıldığına dikkat çeken Başkan Hakan Koştu, Bergama Ticaret Odası’nda yapılan bilgilendirme toplantısı ardından yaptığı açıklamada “2022 yılı ilk çeyreğinde Bergama-Aşağıkırıklar Mahallemiz’de 2,5 milyon metrekare alanda kurulacak olan ve ESBAŞ tarafından proje çalışmaları sürdürülen Serbest Bölgemizin müjdelerini bir bir alacağımız dönem olacak. 20 bin kişinin istihdam edileceği Serbest Bölgemiz ile ilçemizin öncelikleri arasında bulunan işsizliğin önüne geçeceğiz. Bununla da kalmayıp ülkemiz ekonomisine yön veren bir lokomotife sahip olacağız. Hem ülkemiz hem ilçemiz kazanacak. Böylesi vizyoner bir projenin ilçemize kazandırılmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bergama'da Selinos Antik Kanal Projesi İnşası Başlıyor - Ekonomi İzmir |  İzmir İş Dünyası | Şirket HaberleriBaşkan Koştu; “Önümüzdeki Yüz Yıl Bergama’nın! Temellerini Bugünden Atıyoruz”

Batı Anadolu Serbest Bölgesi’nin Bergama için lokomotif olacağını ifade eden Belediye Başkanı Koştu, “Kadim şehrimiz Bergama içerisinde bulunduğu potansiyele rağmen, bugüne kadar vizyoner yönetilemeyişinin acılarını çekiyor. Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu gidişata dur diyebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bir yandan Serbest Bölgemizin kurulması çalışmalarını ilgili kurum ve kuruluşlarımızla yürütürken, bir yandan üç bin yıllık tarihi şehrimizin UNESCO Dünya Mirası’na yakışır bir düzenleme ile Selinos Antik Kanal Restorasyon ve Islah Projesi’ni yaşama geçiriyoruz. Bu vizyon projelerimiz içerisinde Kuzey Ege Çandarlı Limanı’mızın da yapımı tamamlanınca hem ülkemizin hem Dünya ticaretinin göz bebeği olacağız” şeklinde konuştu.

HABER : Ataner YÜCE

[UHA Haber Ajansı, 30 Aralık 2021]

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.