ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:33 Agriconnect Türkiye Sürdürülebilir Gelecek Platformu, COP29 Taraflar Konferansı’na katılacak
09:17 Çay içerken yanında yenilenlere dikkat: Kalsiyum ve demir emilimini sıfırlıyor
07:47 Tarım ve Orman Bakanlığı yeni listeyi açıkladı: Sağlığı riske atan tereyağı ve peynirler tek tek ifşa edildi
07:34 AB, “düzensiz göçle mücadele yasalarını sertleştirme” kararı aldı
06:47 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Cumhurbaşkanlığı onayıyla yürütülen Kartepe Haddane ve Çevre Tahribatı projesinden vazgeçilmesi son derece önemli”
06:09 CHP’li Bülbül, kayıp çocuk sayısını açıklayamayan TÜİK’i eleştirdi
01:01 Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara aktarılıyor
00:54 Ömer Çelik’ten katil İsrail’in bakanına tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir
00:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Azerbaycan’a kutlama mesajı
00:39 İstanbul’daki bebek ölümleriyle ilgili 22 kişi tutuklandı
00:33 Dışişleri’nden soykırımcı katil İsrail’in eli kanlı bakanına fotoğraflı tepki
00:32 İran Dışişleri Bakanı Türkiye’de: Ankara, Tahran’a karşı elini güçlendiriyor mu?
00:21 Hakan Fidan Hamas üyelerini kabul etti
00:13 Cevdet Yılmaz: Barış katliamla değil Filistin halkının haklı talepleri karşılanarak sağlanabilir
00:08 Beyaz Saray: “Yahya Sinvar’ın öldürülmesi Gazze’de olası ateşkes için bir dönüm noktası olabilir”
00:08 İstanbul’da Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği toplantısı: Erdoğan İsrail’e silah ambargosu için BM’ye çağrı yaptı
00:02 Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Kulüpler Birliği (KOBSKA) ve  Su Politikaları Derneği  “Ticari İşletmelerin Yeşil Ekonomiye Geçişinin Desteklenmesi” projesinde işbirliği yapacak
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOUVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Partili Çankırı’dan deprem bölgesiyle ilgili paylaşımlara sert tepki

AK Partili Çankırı’dan deprem bölgesiyle ilgili paylaşımlara sert tepki
19 Mayıs 2023
247
A+
A-

* AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen; il başkanları, milletvekilleri, milletvekili adayları ve belediye başkanları toplantısına katıldı.

* Ceyda Bölünmez Çankırı, ikinci tur stratejisinin mercek altına alındığı toplantıda, depremzedeler üzerinden yapılan negatif paylaşımlara dikkat çekildiğini belirterek, “21 gün Elbistan’da kaldım. O ilçede depremin ikinci gün sandık koyulsaydı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yine birinci çıkardı” dedi.

UHA / İnternational News Agency

Uluslararası Haber Ajansı (UHA)’nın ‘Yeni Asır’dan aktardığı haberine göre, 14 Mayıs seçimlerinin ardından, Cumhurbaşkanlığı seçimi için ikinci tur mesaisinin temaslarına devam eden AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Uluslararası İzmir Mobilya Fuarına katıldı. Çankırı, ardından il ve ilçe teşkilatındaki kadın kollarıyla bir araya geldi. Toplantıda, AK Parti hükümetleri döneminde kadın hareketinin önünün açıldığına dikkat çekildi.

Çankırı, ardından partisinin il başkanlığında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında video konferans yöntemi ile düzenlenen; il başkanları, milletvekilleri, milletvekili adayları ve belediye başkanları toplantısına katıldı. Toplantıda ikinci tur için rehavete kapılmadan sahada ter dökmeye devam kararı çıktı.

[AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı]

Toplantının ardından konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, görüşmede sandığa yansıyan oy oranlarıyla AK Partinin sahadaki gücünü yine tescillediğini vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘rehavete kapılmak yok çalışmaya devam’ talimatını verdiğini belirten Çankırı, “Milletvekillerimizin, milletvekili adaylarımızın, teşkilatımızın çalışmaları aralıksız, vites artırarak devam edecek. Sahada yapacağımız stratejilere ilişkin toplantı yaptık. Toplantının ana konusu sahadaki gücümüzün ne kadar yüksek olduğu ve daha kucaklayıcı bir siyaset gerçekleştirdiğimiz ve buna devam kararı aldığımız oldu” dedi.

TEPKİLERE SERT ÇIKTI
İlk turda en çok oyu deprem bölgesinde deprem anından itibaren bölgede cansiperane çalışan Cumhur İttifakının göğüslemesini protesto edenlere sert çıkan Çankırı, “Muhalefetin depremzede seçmenine oy karşılığında konumlandırdığı da gündemimiz arasında. Bu tür paylaşımlara dikkat çekerek kimseyi ayırmadan bizim ne kadar eşit mesafede siyaset yaptığımızın göstergesi oldu. 21 gün Elbistan’da kaldım. O ilçede depremin ikinci gün sandık koyulsaydı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yine birinci çıkardı” diye aktardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.