ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
09:33 Agriconnect Türkiye Sürdürülebilir Gelecek Platformu, COP29 Taraflar Konferansı’na katılacak
09:17 Çay içerken yanında yenilenlere dikkat: Kalsiyum ve demir emilimini sıfırlıyor
07:47 Tarım ve Orman Bakanlığı yeni listeyi açıkladı: Sağlığı riske atan tereyağı ve peynirler tek tek ifşa edildi
07:34 AB, “düzensiz göçle mücadele yasalarını sertleştirme” kararı aldı
06:47 Prof. Dr. Mühip Kanko, “Cumhurbaşkanlığı onayıyla yürütülen Kartepe Haddane ve Çevre Tahribatı projesinden vazgeçilmesi son derece önemli”
06:09 CHP’li Bülbül, kayıp çocuk sayısını açıklayamayan TÜİK’i eleştirdi
01:01 Tarımsal destekleme ödemeleri hesaplara aktarılıyor
00:54 Ömer Çelik’ten katil İsrail’in bakanına tepki: Katz bir cinayet şebekesinin üyesidir
00:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Azerbaycan’a kutlama mesajı
00:39 İstanbul’daki bebek ölümleriyle ilgili 22 kişi tutuklandı
00:33 Dışişleri’nden soykırımcı katil İsrail’in eli kanlı bakanına fotoğraflı tepki
00:32 İran Dışişleri Bakanı Türkiye’de: Ankara, Tahran’a karşı elini güçlendiriyor mu?
00:21 Hakan Fidan Hamas üyelerini kabul etti
00:13 Cevdet Yılmaz: Barış katliamla değil Filistin halkının haklı talepleri karşılanarak sağlanabilir
00:08 Beyaz Saray: “Yahya Sinvar’ın öldürülmesi Gazze’de olası ateşkes için bir dönüm noktası olabilir”
00:08 İstanbul’da Güney Kafkasya Bölgesel İşbirliği toplantısı: Erdoğan İsrail’e silah ambargosu için BM’ye çağrı yaptı
00:02 Azerbaycan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve Kulüpler Birliği (KOBSKA) ve  Su Politikaları Derneği  “Ticari İşletmelerin Yeşil Ekonomiye Geçişinin Desteklenmesi” projesinde işbirliği yapacak
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOUVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

2 bin şirket filosu ENYAKIT’ın Elektrikli Taşıt Tanıma Sistemini kullanıyor 

2 bin şirket filosu ENYAKIT’ın Elektrikli Taşıt Tanıma Sistemini kullanıyor 
11 Şubat 2024
64
A+
A-

Türkiye’nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT, taşıt tanıma sisteminde de öncülüğüne devam ediyor. Türkiye’nin ilk elektrikli taşıt tanıma sistemi olan en-ix teknolojisi sayesinde bireysel kullanıcıların yanı sıra şirketler de araç filolarında maksimum verim elde ediyor. Hem zaman hem de maliyet tasarrufu sunan teknoloji sayesinde ENYAKIT, araç filolarının en fazla tercih ettiği istasyonların başında geliyor. 

UHA / İnternational News Agency

Akaryakıt sektöründe yepyeni bir dönem başladı. 1 Ocak 2024 tarihi itibariyle, tüm akaryakıt istasyonlarında, usulsüz fatura kullanımının önüne geçmek amacıyla Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi hayata geçirildi. Yakıt alan araçların plakalarını otomatik olarak Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz’a işleyen sistem, kullanıcı tarafında da pek çok kolaylığı beraberinde getiriyor. Türkiye’de ilk elektriklşarj istasyonu işletme lisansının sahibi ENYAKIT da bu sistemin ‘elektrikli’ araçlar alanındaki öncülüğünü üstleniyor.  

Elektrikli araç sahiplerine müjde: En-ix ile daha hızlı şarj olacak - Ekonomi haberleri

Pratik, konforlu ve hızlı 

Dünyada ve Türkiye’de ilk kez, ENYAKIT tarafından yaklaşık 1.5 yıl önce hayata geçirilen en-ix teknolojisi, taşıt tanıma alanında sunduğu devrim niteliğindeki özellikleriyle kullanıcılarına büyük bir konfor sağlıyor. Elektrikli araç ekosistemine sağladığı katkılarla öne çıkan ENYAKIT, en-ix teknolojisi sayesinde kart okutma veya mobil telefon üzerinden tanıma sisteminde şarj işlemlerini daha pratik, konforlu ve hızlı hale getiriyor. 

ENYAKIT'tan Türkiye'nin İlk Elektrikli Taşıt Tanıma Sistemi: En-ix Teknolojisi... - Otomobil

Filo yönetimine büyük katkı sunuyor 

ENYAKIT, en-ix teknolojisi ile filo yönetimini kolaylaştırmak adına da bir dizi avantaj sunuyor. ENYAKIT mobil uygulaması ile araç filolarının yönetimi daha etkili hale geliyor. Uygulama sayesinde şirketler, zamandan tasarruf ederek filo ikmallerini kolaylıkla kontrol altına alabiliyor. İkmal limitlerini kendileri belirleyebilen şirketler, ENYAKIT’ın ödeme ve muhasebe kolaylıklarıyla da avantajlı bir konumda bulunuyor. ENYAKIT aplikasyonu aynı zamanda müşteri sadakat programıyla da öne çıkıyor. Şirketler, bu program sayesinde indirimlerden faydalanarak ekonomik avantajlar elde edebiliyorlar. Elektrikli taşıt tanıma sistemiyle birlikte, şirketler hem çevresel etkileri azaltıyor hem de filo yönetim süreçlerini daha verimli bir şekilde yönetiyorlar. Bu gelişme, Türkiye’nin sürdürülebilir ulaşım alanındaki önemli adımlarından biri olarak kayda geçiyor. 

Resim önizlemesi

ENYAKIT Genel Müdürü Tayfun Şenses, “ENYAKIT olarak yüksek verimli şarj istasyonlarımız ve geniş ağımız sayesinde, enerji dönüşümüne yeni bir heyecan katmaya ve elektrikli araç kullanıcılarına büyük kolaylıklar sağlamaya devam ediyoruz. Gelişen teknolojiyle birlikte, şirketlerin araç filolarında da elektrikli taşıt kullanımının hızla arttığını görüyoruz. Şirketlerin, elektrikli araç filoları için ENYAKIT’ı tercih etmesi de bizi ayrıca gururlandırıyor. Şu anda Türkiye genelinde 2 bine yakın şirket, araç filolarında ENYAKIT’ın elektrikli taşıt tanıma sistemini tercih ederek, sürdürülebilir ulaşımın önünü açıyor. Herkesi en-ix teknolojimiz ile tanışmaya davet ediyor, bu heyecan verici dönüşüme birlikte tanıklık etmeyi istiyoruz” dedi.   

Şarj İstasyonu Fiyatları 2023! Elektrikli Araç Şarj, 43% OFF

En-ix teknolojisi nasıl çalışıyor? 

ENYAKIT, dünyada ve Türkiye’de çığır açan en-ix teknolojisi ile kullanıcılarına benzersiz ve konforlu bir hizmet sunuyor. Kullanıcılar şarj soketini araca taktığı anda, araçla şarj ünitesi arasında bir haberleşme sağlayan en-ix teknolojisi devreye giriyor ve araca ait bilgileri alarak otomatik şarj ikmalini başlatıyor. Bu sayede herhangi bir ödeme kartı ya da QR gibi şarj başlatma seçeneklerine gerek kalmıyor. En-ix teknolojisi, araç tüketimlerini kontrol etme imkanı da sunuyor. 

***

ENYAKIT, akaryakıt sektöründe 35 yıllık tecrübesi bulunan Akcan Holding bünyesinde 2020 yılında kurulmuştur. Türkiye’nin elektrikli şarj ağı işletmeci lisansını alan İLK firma olan ENYAKIT, lisansı bulunan 140 firma arasında da tüm ağı yüksek hızlı DC olan İLK ve TEK firmadır. ENYAKIT, Türkiye’de İLK defa en-ix teknolojisine sahip bir sistemle QR ve RFID kullanmadan ikmal gerçekleştirmektedir. Türkiye’nin EN iyi uzman satış kadrosu ve EN kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıkan EN YAKIT, sektörün ihtiyaçlarını göz önüne alarak, “Maliyet Avantajı Sunan, Müşteri Memnuniyeti Odaklı ve Güvenilir” olma hedefi doğrultusunda Türkiye’de ilk defa yeni nesil enerji ikmalcisi ve ödeme aracı olarak adlandırılan cep telefonu uygulamasını hayata geçirmiştir. Ayrıca, kullanıcı dostu uygulamasında elektrikli araç kullanıcılarına yaptıkları alım miktarına göre kademeli indirim sağlayan İLK firmadır. ENYAKIT’ın vizyonu bulunduğu sektörde gelişen teknolojiyi de kullanarak hizmet ve ürün kalitesi ile tüketicinin birinci tercihi olmaktır. ENYAKIT’ın misyonu ise müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak ve bulunduğu sektörlerde liderliği sürdürmek için durmadan çalışmak olarak belirlenmiştir.  ENYAKIT, tüm şarj ağını minimum 180 kw güce sahip cihazlar ile genişletmektedir Türkiye’nin yüzde 80’inin, elektrikli araç ile 300 kilometre menzile kadar seyahat edebilen yüksek hızlı şarj ağını son bir yılda kuran ENYAKIT, bu menzili 200 kilometreye kadar hızlıca düşürmeyi hedeflemektedir.  

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.