ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
17:35 Ankara ATO’da sanatseverlere kapılarını açan ARTNOVA sanat fuarı büyük ilgi görüyor
11:19 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
10:30 (TSKB) Başekonomisti ve Direktörü Ünüvar, “Mavi ekonomiyi, etki yatırımların finansmanı içerisinde yer alabilecek mavi tahvilleri de ajandamıza eklememiz gerekiyor”
10:02 NATO Savunma Bakanları Toplantısı’ndan notlar!
09:25 Zeytinyağı piyasası ve küresel ısınma
09:14 Ortadoğu için kader seçimi: Trump mı Harris mi?
08:53 Alman hükümetinin tartışmalı güvenlik paketinde neler var?
07:34 Kitap: Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerden geçiyor!
07:15 Ukrayna’daki İngiltere – ABD Rekabeti!
06:02 Biden İsrail’in İran’ın Nükleer Tesislerini Hedef Almasına Karşı
02:27 BakanTunç, “Adalet ve eğitim kalkınmanın ön şartı”
02:19 TBMM’de bütçe maratonu başlıyor
00:51 Florlu sera gazlarına ilişkin yönetmelik yayımlandı
00:37 Almanya’nın Düzensiz Göçü Önleme Çabaları
00:30 Dünya Gıda Üretimi Su Krizi Nedeniyle Risk Altında
00:29 Yılmaz: “2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifimiz, bu kazanımlarımızı sürdürülebilir hale getirecek”
00:23 İsrail’in Hamas lideri Yahya Sinvar’ı öldürdüğü iddia edildi
00:18 Trabzon’un Akçaabat ilçesinde yapımı tamamlanan İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Kompleksi’nden notlar!
00:11 İzmir-Bremen hattında ticaret-bilim-kültür zirvesi
11:35 Pazar günü 81 ilde eş zamanlı orman temizliği yapılacak
TÜMÜNÜ GÖSTER →

AK Parti Milletvekili Hulki Cevizoğlu İmamoğlu’nun adaylık sinyali verdiği paylaşımı yorumladı: İçeriği zayıf çocukça yazılmış bir metin

AK Parti Milletvekili Hulki Cevizoğlu İmamoğlu’nun adaylık sinyali verdiği paylaşımı yorumladı: İçeriği zayıf çocukça yazılmış bir metin
28 Temmuz 2023
9
A+
A-

* Seçimlerde yaşanan hezimet sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı bayrak açan ve değişim hareketi başlatan Ekrem İmamoğlu bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Toplum CHP’de lider değişimi istiyor” ifadelerini kullandı.

* İmamoğlu’nun bu çıkışını AK Parti Milletvekili Hulki Cevizoğlu A Haber ekranlarında yorumladı.

* Cevizoğlu İmamoğlu’nun paylaşımına ilişkin “İçeriği zayıf, çocukça yazılmış, siyasi değeri olmayan bir metin” ifadelerini kullanırken “Siyaseten kendisini döverler Muharrem İnce’den beter ederler. Onu hastanelik etmişlerdi İmamoğlu’na ne yaparlar bilmem.” dedi.

* CHP’deki son durumu da değerlendiren Cevizoğlu “CHP’de bugün herkes brütüs olmuş durumda. Sezar’ları bile yok. Kılıçdaroğlu bile Sezar olmuş” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

UHA / İnternational News Agency

AK Parti Milletvekili Hulki Cevizoğlu İmamoğlu’nun adaylık sinyali verdiği paylaşımı yorumladı: İçeriği zayıf çocukça yazılmış bir metin

UHA Haber’in A Haber kaynaklı haberine göre, 14-28 Mayıs seçimlerinde yaşadıkları tarihi hezimetin ardından istifaya yanaşmayan Kemal Kılıçdaroğlu, mağlubiyetin faturasını MYK ve danışmanlarına kesti.

DEĞİŞİM ÇAĞRILARINA KULAK TIKADI

Kılıçdaroğlu diğer yandan “mücadeleye devam” mesajı verirken, “İktidar için değişim” isimli internet sitesi açan İmamoğlu’nu ve Bolu’dan Ankara’ya yürüme kararı alarak Kılıçdaroğlu’nu protesto eden Tanju Özcan’ı görmezden geldi.

ZOOM ÜZERİNDEN DARBE TOPLANTISI

Bu gelişmeler ışığında CHP’de Ekrem İmamoğlu liderliğinde yapılan “darbe toplantısı” siyaset kulislerine bomba gibi düşerken görüntüleri kimin sızdırdığı hala netlik kazanmış değil.

“ETİK AÇIDAN DOĞRU BULMADIM”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu internete sızan Zoom toplantısını telefonuna gelen mesajla öğrendiğini söyleyerek, tamamını izlemediğini ama bu toplantıyı normal bulmadığını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu toplantıyı etik değerlere uygun bulmadığını da belirterek, herhangi bir disiplin soruşturması da başlatmayacağını açıkladı.

DARBE PLANI SONRASI İLK BULUŞMA

Bu gelişme sonrası gözler bugün düzenlenecek olan toplantıya çevrilmişti. CHP’de belediye başkanlarıyla yapılan toplantıda Ekrem İmamoğlu ihaneti sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ile ilk kez yüzyüze geldi.

İMAMOĞLU’NDAN PAYLAŞIM: TOPLUM İSTİYOR

Diğer yandan İmamoğlu, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çağrımıza uyarak Türkiye coğrafyasının her köşesinden ve 6 kıtadan ‘İktidar İçin Değişim’ sayfamızı 1 milyondan fazla vatandaşımız ziyaret etti ve 100 binden fazla vatandaşımız değişim ile ilgili görüş ve önerilerini iletti. Toplum, CHP’de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor” ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Doç.Dr. Hulki Cevizoğlu CHP’de yaşananları anlattı.

“ZAYIF VE ÇOCUKÇA BİR METİN”

Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı açıklama çok ciddiye alınacak bir açıklama değil. İçeriği zayıf, çocukca yazılmış, siyasi değeri olmayan bir metin bu. Korkaklık ve ürkeklik davranışlarını da içeriyor. Kavgada dayak yiyecek kişi kavgaya girmez ama “Tutmayın beni” derdi.

“İNCE’DEN BETER EDERLER”

İmamoğlu da kavgaya girmekten çekiniyor çünkü dayak yiyeceğini biliyor. Siyaseten kendisini döverler Muharrem İnce’den beter ederler. Onu hastanelik etmişlerdi İmamoğlu’na ne yaparlar bilmem. O yüzden de İmamoğlu korkuyor.

“İMAMOĞLU KORKAK VE ÜRKEK”

Kılıçdaroğlu yiğitlerim demişti bakın şu an kim yiğit belli değil. Şimdi de o yiğit dediği kişi isyan ediyormuş gibi yapıyor. İmamoğlu korkak, ürkek ve çaresiz bir siyasi profil.

“SİYASAL DAYAK YEMEKTEN KORKUYOR”

CHP’nin 1200 delegesi var. 601 kişi gerekiyor sana. 1 Milyon vatandaşın sayfayı ziyaret etmesinin hiçbir önemi yok. Rakamların arkasına sığınmasın İmamoğlu. Siyasal dayak yemekten korkuyor İmamoğlu.

İMAMOĞLU’NUN HAYALİ NE?

İmamoğlu CHP genel başkanı olursa ne yapacak? Hayali ne? Böyle bir siyasi etiksizlik olmaz. İmamoğlu-Kılıçdaroğlu ilişkisinde İmamoğlu’nun yapacağı tek şey Kılıçdaroğlu’nun elini öpmektir.

CHP’DE HERKES BRÜTÜS SEZAR’LARI BİLE YOK

CHP’de bugün herkes brütüs olmuş durumda. Sezar’ları bile yok.İsyan edecekleri kimse bile yok. Kılıçdaroğlu bile Brütüs. Özdağ ile yaptığı anlaşma brütüslük değil de nedir? İçişleri Bakanlığı’nı el altından Özdağ’a verdi. Ümit Özdağ ile yaptığı anlaşma CHP’nin Sevr Anlaşması’dır.

Kaynak* A Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.