ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:53 Bakan Tunç: Uludağ’ki otel yangınının tüm yönleriyle  aydınlatılması için  soruşturma hassasiyetle yürütülüyor 
00:39 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Göktaş, bakanlık personeli ile bayramlaştı
00:36 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı vesilesiyle AK Parti teşkilatlarına video mesaj gönderdi…
00:23 Ekrem İmamoğlu’nun teslim etmediği telefonunun HTS kayıtlarına ulaşıldı
00:13 Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar tarafından yapılan açıklamayı “küstahça” olarak nitelendirdi ve reddetti.
00:13 Bakan Kurum’dan “Uluslararası Sıfır Atık Günü” paylaşımı
09:53 Türkiye’nin petrol üretim üssü halinde gelen Şırnak Gabar’da iki yeni sahada daha üretim başladı…
09:45 Külliye’de Ramazan programına 450 binden fazla kişi katıldı
06:37 Avrupa Savunmasının Geleceği: Trump politikaları gölgesinde yeni bir yol arayışı
00:54 İletişim Başkanı Altun’dan Özgür Özel’in boykot çağrısına tepki
00:40 Ramazan Bayramı dolayısıyla, Polis ve jandarma yolcu gibi otobüslere binip şoförleri denetliyor…
00:27 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, “Her kim gençlerimizi kamu düzenini bozmaya çağırıyorsa ülkemizin geleceğini karartmaya çalışıyordur”
00:23 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Cezayir ve Ürdün Meclisi Başkanlarıyla telefom görüşmesi yaptı…
00:04 Dışişleri: Rümeysa Öztürk için girişimler sürüyor
00:02 Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin sıradan bir ülke olmadığının farkına onlar da varacaklardır”
20:51 Çelik: Fanatiklerin eğitim hakkını engellemesi açık bir faşizmdir
20:38 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram diplomasisi
18:19 Sapanca Gölü’nde kum fırtınasına yakalanan sporcuların kanoları battı: 15 yaşındaki gencin kanosuna ulaşıldı, arama çalışmaları sürüyor
07:17 SETA 2025 Bahar Dönemi Seminer Programı Başlıyor!
07:00 Suriye’de Yaşanan Son Gelişmeler ve Muhtemel Riskler
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret

Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu’dan NTO’ya Ziyaret
21 Ağustos 2024
14
A+
A-

Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu ve Nizip İlçe Emniyet Müdürü Fazlım Demir Nizip Ticaret Odası (NTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ziyarette bulundu. 

Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan Nizip Kaymakamı Osman Uğurlu, “Kurum ve kuruluşlarımızı yerinde ziyaret ederek sorunlarını ve çözüm önerilerini dinliyor daha yakından tanımaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar gözlemlediğim kadarıyla Nizipli işadamlarımız çok mesafe kat etmiştir ve Nizip’te çok ciddi bir potansiyel var. İnşallah bu potansiyeli hep beraber daha ileriye götüreceğiz. Şuan yatırım yapanlar ve yatırım yapmayı düşünenler var. Memleketimizin ekonomisini daha güzel noktalara getireceğimize inanıyorum. Bizler sanayici ve işadamlarımızın her zaman yanınızdayız ve kendilerine her zaman destek vermeye hazırız.” şeklinde konuştu. 

Resim önizlemesi

NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt ise, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları ifade etti:  “Tüm kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte ortak akılla şehrimizin ve ülkemizin adına yapılacak çalışmalar için Nizip Ticaret Odası adına her zaman destek vermeye hazırız. Nizip’in üretim ve istihdamının büyümesi ihracatçı firma sayımızı arttırmaktan geçmektedir. Bizlerde bundan dolayı NTO olarak ihracat odaklı çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. İnşallah sizlerinde desteği ile bu projelerimizi artırarak devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.