ref: refs/heads/v3.0
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
SON DAKİKA
00:48 TBMM’de yoğun mesai başlıyor: İşte gündem maddeleri…
00:34 Katil İsrail Beyrut’u şimdiye kadarki en ağır bombardımanla vurdu
00:32 İzmir Körfezi’ne ‘nefes’ olacak eylem planı bugün açıklanacak
00:30 Türkiye’den Bosna Hersek’e yardım eli
00:29 7 Ekim’in yıldönümü öncesinde dünyanın dört bir yanında Filistin yanlısı gösteriler düzenlendi
00:28 Bağımsız milletvekili Nadir Bedir, “Savaş bittikten sonra Hizbullah ile oturup konuşmalıyız”
00:25 Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
00:20 Bakan Fidan Lübnan Başkakanı Mikati ile görüştü
00:10 Bakan Göktaş: Şiddetin kök nedenlerini ortadan kaldırmak için çalışmaları sürdüreceğiz
00:03 Astana Zirvesi; Şanghay İş Birliği Örgütü Büyüyor mu?
00:02 Irak’ın kuzeyinde 12 terörist etkisiz hale getirildi
15:29 İsrail Türkiye Sınırına Yanaşır mı?   
10:43 CHP’li Kanko: Vatandaşa, diğer ülkelerin kabul etmediği ve gümrüklerden geri dönen gıdalar yediriliyor!
10:19 Küresel gıda fiyatlarında 18 ayın en hızlı artışı!
09:24 Enflasyon ATM’leri Nasıl Vuruyor? Kaynak: https://turk-internet.com/enflasyon-atmleri-nasil-vuruyor/
07:49  İzmirlinin öncelikli ihtiyaçlar listesi
07:31 Azerbaycan’ın JF-17 talebi: Türkiye kilit rol oynayabilir
07:15 Trump’ın Kongre Baskını Davasında Kritik Gelişme
07:01 Avusturya’da Özgürlük Partisi’nin Başarısı: Avrupa’da Aşırı Sağ Zaferlerine Bir Yenisi Daha Eklendi
06:37 Bakan Göktaş, “Kadına Yönelik Şiddet Araştırması’nın saha çalışmaları başlıyor”
TÜMÜNÜ GÖSTER →

İzmir Merkezli Startkey Akademi’nin direktörü Veysel Sami BERİKAN oldu

İzmir Merkezli Startkey Akademi’nin direktörü Veysel Sami BERİKAN oldu
28 Kasım 2023
109
A+
A-

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında birçok imzası bulunan, son derece başarılı, donanımlı, iyi bir karekter oyuncu ve genel sanat yönetmeni olan Veysel Sami BERİKAN, emekli olduktan sonra İzmir’de Türkiye’nin Gayrimenkul Markası İzmir Merkezli Startkey Akademi’nin direktörlüğüne getirildi.

UHA / İnternational News Agency

Çınar İzmir - Real Estate Agent - Startkey | LinkedIn

Veysel Sami Berikan (@vberikan) / XUsta tiyatrosu, oyuncu, yönetmen ve eğitmen olan Veysel Sami BERİKAN, meslek hayatı süresince sempatik kişiliği ve kariyeri dolayısıyla bugüne kadar, başta Tiyatro ve Diksiyon eğitiminin yanısıra, İnsan Tanıma Sanatı, Kariyer Yönetimi, Satışta Yeni Müşteriler Bulmak, Kişisel Gelişim ve Sunum Teknikleri gibi birçok konuda çeşitli kuruluşlarda eğitim verdi.

Şuan Startkey Akademi’nin hem direktörü ve aynı zamanda eğitmeni de olan Veysel Sami BERİKAN, Startkey ailesinin içinde bulunmaktan çok mutlu olduğunu ve büyük onur duyduğunu söyledi.

BERİKAN, Startkey Akademi’de başta etkili liderlik olmak üzere birçok konuda eğitim çalışmaları gerçekleştirildiğini dile getirdi.

STARTKEY

Startkey, İzmir merkezli emlak franchise markası. Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında olan Startkey, 27 Avrupa Birliği (AB) Ülkesi, İngiltere ve Amerika’da marka tescili almış önemli bir kurum.

Türkiye’nin Gayrimenkul Markası” olan Startkey, yurt içi ve yurt dışı franchise ağını nitelikli büyüme tercihi ile sürdürüyor.
Startkey’de girişimciler için franchise fırsatı da sunuyor.

Startkey, gayrimenkul sektöründe profesyonel hizmet üreten, güvenilir, yenilikçi, öncü ve tercih edilen bir Franchise markası olarak, alım, satım ve kiralama işlemlerini etik ilkeler doğrultusunda en hızlı şekilde sonuçlandırarak kaliteli aracılık hizmeti Sağlıyor.

Çok iyi bir tiyatro tutkunu olan Startkey Akademi’nin direktörü Veysel Sami BERİKAN, İzmir Tiyatro Atölyesi’nin de (İZTİYAT) kurucusu olup, İZTİYAT’ın faaliyetlerinin de devam ettiğini söyledi.

BERİKAN, İzmir Tiyatro Atölyesi (İZTİYAT) olarak bireylerin ve kurumların gelişimlerini önemsediklerini ve potansiyellerine tamamen inandıklarını belirtti.

İZTİYAT olarak var olan atölyelerin yanısıra, kendilerine özel atölyeler de tasarladıklarını ifade eden Veysel Sami BERİKAN, bireylerin potansiyellerini keşfetmeleri için, farklı keyifli ve etkin gösterileri veya atölyeleri hayata geçirdiklerini açıkladı.

BERİKAN, “Siz yeter ki iletişim ve ifade becerilerinizi geliştirmek isteyin. Yüzyüze veya çevrimiçi birlikte ilerleyelim” dedi.

***

Veysel Sami BERİKAN

İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro – Oyunculuk Dalı’ndan mezun oldu. Sonrasında çeşitli alanlarda eğitimler aldı:

LIVCON: Trainer Training, NLP Practitioner, NLP Master, Certified Coach / İZGÖREN AKADEMİ:Eğitmen Uzmanlık Programı / SAKARYA ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM: Ses Ve Nefes Teknikleri Sertifika Programı / AYTHİNK: Zihin Haritası Eğitici Eğitimi / STORYTELLİNG ACADEMY: Hikaye Anlatıcılığı / SOLA UNİTAS: Paul Ekman – ETAC ESAC / PSİKOAKTİF Terapi ve Eğitim: Transaksiyonel Analiz / AKNET AKADEMİ: Kobi Danışmanlığı Eğitimi / İZGÖREN AKADEMİ: İVME Danışmanlık Okulu / İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ: Enneagram 9 Tip Mizaç Modeli ile İlişki ve İletişim / KOLEKTİF ACADEMY: Story Thinking / Ürün ve Marka Yaratmada Hikayeleştirme / AKNET AKADEMİ: Güçlü Soru Sorma Becerisi ve Düşünce Mühendisliği Eğitimi / AKNET AKADEMİ: Bilişsel Davranışçı Terapi Temel Eğitimi…

Tiyatro alanında oyunculuk, yönetmenlik, eğitmenlik ve yöneticilik yaptı. Tiyatronun yanı sıra çeşitli yerel televizyon ve radyo kanallarında program yapımcılığı ve sunuculuklar; çeşitli ulusal televizyon kanallarındaki dizilerde ise küçük roller üstlendi. 1997 ile 2023 yıları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’ndan oyuncu, yönetmen ve idareci olarak çalıştı..

Anaokulundan itibaren, her yaş grubuna yönelik eğitmenlikler yaptı. Bireysel ve kurumsal eğitimler verdi. Yıllarca farklı kurumlar bünyesinde yetişkinlere yönelik eğitimlerini sürdürdü. Yaklaşık 10 yıl İzgören Akademi’de eğitmen ve danışman olarak çalıştı.

Sözlü iletişim, sözsüz iletişim, yaratıcılık, hikaye anlatıcılığı, hitabet, sunum, iletişim, insanları anlamak, dinlemek ve soru sormak başlıklarında eğitim ve danışmanlıklar vermekte.

Sunum Sahnenizin Yönetmeni Olmak İster misiniz?” adlı bir kitabı bulunmakta.

Ayrıntılı bilgi için: www.veyselsamiberikan.com

Gazeteci* Ataner YÜCE

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.